" " " "" "

Lazio - Roma: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
26 syyskuu 2021 at 19:00 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Marco Guida
24 syys 2021 at 13:47 (Päivitetty 26 syys 2021 at 20:56) 24/09
4
0

Lazion ja AS Roman kohtaaminen on tasainen vääntö, jossa maaleja voi kuitenkin odottaa nähtävän

Mahdollisuus: 65%
Vedon arvo: 102,70%
Pelattavissa kertoimiin: 1,54
Osuma/Ohi: 3-2
Betsson Lyö vetoa nyt: Betsson
Manageria kesällä vaihtaneet Rooman klassikkoseurat SS Lazio ja AS Roma kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella sunnuntaina Derby della Capitalen merkeissä.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Lazion liigaottelut tällä kaudella BTTS 4/5
  • AS Roma on avannut kautensa maalirikkaissa merkeissä
  • Tasaiset lähtökohdat povaavat pienten marginaalien viihdyttävää peliä
Kertoimien markkinat kuvaus

Rooman paikalliskamppailun lähtöasetelmat ovat erittäin tasaiset, mutta joukkueiden taustoilla tapahtuneet vaihdokset ovat osoittautuneet alkukauden aikana maalimäärän odotusarvoa melko korkeana pitäviksi. Nimekkäiden ja kokeneiden valmentajavelhojen pelitavat tuottavat maaliodottamaa mukavasti, joten kummankin ryhmän onnistuminen maalinteossa saa arvoa.

Stadio Olimpico saa todistaa sunnuntaina jälleen erästä jalkapalloklassikkoa, kun Rooman jättiläiset Lazio ja AS Roma iskevät yhteen. Ottelun lähtöasetelmat ovat kihelmöivän tasaiset, sillä voittajan suhteen todennäköisyydet asettuvat muutaman prosenttiyksikön sisään. Kiinnostusta kamppailun ympärillä lisää se, että joukkueiden managereiksi saapui kesällä kaksi todellista klassikkonimeä. Lazion hyökkäysvoittoisen jalkapallon jatkajaksi tuli Maurizio Sarri, kun taas AS Roman penkin päähän asettui itse Jose Mourinho

Kummankin ryhmän kauden startti on ollut mukiinmenevä ja maalirikas. Viiden pelatun ottelun jälkeen Lazio majailee Serie A:n sarjataulukossa sijalla seitsemän kerättyään kahdeksan pistettä. Sarrin jalkapallosta kertoo edelleen paljon se, että ryhmän maaliero on 12-7, eli ottelua kohden maaleja on nähty Lazion otteluissa 3,8. AS Roma on puolestaan sarjassa neljäntenä 12 pisteen saldolla. Mourinhon joukkojen maaliero on 12-5, joten osumia on nähdy myös Roman matseissa muhkealla 3,4 maalin keskiarvolla.

Joukkueiden terveystilanteet ovat ennen sunnuntaita melko hyvät, sillä ainoastaan pitkäaikaispotilaat Bobby Adekanye ja Leonardo Spinazzola ovat varmasti sivussa sunnuntain kamppailusta. Lazion puolella tehomiehenä on häärinyt jälleen kerran Ciro Immobile, jonka maalisarake osoittaa viiden ottelun jälkeen jo kuutta osumaa. Roman puolella tehot ovat jakautuneet tasaisemmin, mutta ranskalainen keskikenttämies Jordan Veretout sekä Chelseasta kesällä saapunut Tammy Abraham ovat saaneet kauteen mainion startin osumienkin muodossa.

Sunnuntain kamppailusta voi muodostua myös runsasmaalinen, mutta perustuloksista 1-1 maistuu näistä lähtökohdista mainiosti eikä se olisi kummankaan joukkueen kannalta katastrofi. Over saa myös arvoa, mutta paras lähtökohta on kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa. BTTS on oston arvoinen kokoluokalla 4/10.

  • Paljon vedonlyöntibonuksia ja palkintoja
  • Kaikenkattava sivusto
  • Korkeat kertoimet

Kommentit

Palaute