Lille - Strasbourg: (AH: +0,75) 2

Ottelukeskus
9 marraskuu 2018 at 21:45 - Jalkapallo, Ranska - Ligue 1
Stade Pierre-Mauroy    Olivier Thual
9 marras 2018 at 12:54 (Päivitetty 4 joulu 2018 at 12:40) 09/11
6
0

Solidi Strasbourg voi kiusata suosikkia.

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 26-28-46%
Vedon arvo: 102,78%
Pelattavissa kertoimiin: 1,87
Osuma/Ohi: 0-0
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Perjantai-illan peli-idea löytyy Ranskan pääsarjaan, jossa kohtaavat sarjan kärkijoukkueisiin kuuluva Lille sekä ylemmän keskikastin Strasbourg. Vierasjoukkue on ollut viime aikoina hyvässä iskussa ja se ei varmasti päästä Lilleä helpolla illan ottelussa. Peli-ideaksi nouseekin vierasjoukkue aasialaisella tasoitusvedolla +0,75. 

Strasbourgin kausi alkoi hieman takkuillen, sillä neljästä ensimmäisestä ottelustaan se hävisi kaksi, pelasi kerran tasan ja voitti kerran. Syyskuun lopulla valmentaja Thierry Laurey muutti joukkueen muodostelmaa ja sen jälkeen joukkue on esiintynyt viidessä sarjaottelussa sekä yhdessä Cupin ottelussa tappiottomasti. Ligue 1:ssä se on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kaksi ja pelannut kolmesti tasan. 

Alkukaudesta ajoittain pahasti vuotanut puolustus toimii nyt selvästi paremmin ja hyökkäys on ollut tehokas. Tällä hetkellä Strasbourg on sarjassa seitsemäntenä 17 pisteellä, kun 12 ottelukierrosta on pelattu. 12 pelatun ottelun saldo on 4-5-3. 

Kotijoukkue Lille on sarjataulukon kolmantena tasapisteissä kakkossijaa hallussaan pitävän Montpellierin kanssa. Neljäntenä oleva Lyon on neljä pistettä perässä. Kahdentoista ottelun saldo on vakuuttava 8-1-3. Neljän ottelun voittoputki sarjassa katkesi viime viikonloppuna, kun joukkue hävisi PSG:lle vieraskentällä 2-1. Sitä ennen Lille kohtasi Cupissa juuri Strasbourgin vieraskentällä ja silloin Strasbourg oli parempi lukemin 2-0. 

Vedon puolesta puhuvat:

 • Vahvan alkukauden pelannut Lille-hyökkäys ei ole ollut viime kierroksilla alkukauden tasolla. 
 • Strasbourg on pelisysteemin muutoksen jälkeen pelannut kuusi tappiotonta ottelua ja puolustuspeli on parantunut huomattavasti alkukaudesta.
 • Alsacelaiset pelaavat tässä ottelussa ainoastaan yhdellä hyökkäjäällä ja vieraat panostanee tiiviiseen keskikenttään sekä puolustukseen ja pyrkivät iskemään vastaiskuilla.
 • Strasbourgilla on hyökkäyksessä kaksi todella tulivoimasta pelaajaa. Lebo Mothiba (7 maalia) ja Joia Nuno Da Costa (4 maalia, kolme syöttöä) aiheuttavat varmasti tänään vaaratilanteita myös Lille-puolustukselle.
 • Joukkueet kohtasivat reilu viikko sitten Cupin ottelussa ja silloin Strasbourg otti 2-0 voiton Fofanan ja Lienardin maaleilla. Strasbourg oli ottelussa aktiivisempi osapuoli ja se loi Lilleä vaarallisempia paikkoja läpi ottelun.

Varo näitä:

 • Lille on sarjan parhaita kotijoukkueita ja se nauttii vahvaa kotietua. Kuuden kotiottelun saldo on puhdas 6-0-0 maalierolla 15:3. 
 • Lille-valmentaja Christophe Galtier on erinomainen taktikko ja hän osaa luoda pelisuunnitelmat vastustajan pelitavan mukaan. 
 • Lillen keskikentällä häärii todella vahva kolmikko. Pepe, Ikone ja Bamba eivät päästä vieraita varmasti helpolla.

1X2 todennäköisyydet:

54-26-20.

Todennäköiset avauskokoonpanot:

 • Lille: 4-2-3-1: Maignan – Celik, Fonte, Soumaoro, Ballo – Mendes, Xeka – Pepe, Ikoné, Bamba - Leao.
 • Strasbourg: 3-5-1-1: Sels – Koné, Mitrovic, Martinez – Aaneba, Martin, Sissoko, Lienard/Thomasson, Carole – Corgnet/Thomasson – Mothiba.

Pelisuositus:

Strasbourg AH +0,75, 1,93 @ Pinnacle.
Todennäköisyysarvio: 46%
OA: 1,02.
Kerroinraja: 1,87.

Jens Bøye on tanskalaisen yhteistyösivustomme ammattivedonlyöjä ja -vihjaaja, joka on erikoistunut eurooppalaisten jalkapallosarjojen ja etenkin Ranskan liigan vedonlyöntiin. Hänen kirjoittamansa vihjeet löydätkin nyt myös käännettynä suomeksi Urheiluveikkaus.comista!

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute