" " " "" "

Liverpool - Burnley: Yli 3,5 Maalia

Ottelukeskus
21 elokuu 2021 at 14:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Anfield    Mike Dean
19 elo 2021 at 21:02 (Päivitetty 21 elo 2021 at 16:24) 19/08
6
0

Liverpoolin kotiavauksesta tulee tunteikas ja avoin kamppailu

Todennäköisyys (yli-alle): 44-56%
Vedon arvo: 105,16%
Pelattavissa kertoimiin: 2,27
Osuma/Ohi: 2-0
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Mainettaan maalirikkaampi Burnley kykenee haavoittamaan isäntien alakertaa ja myös Poolin hyökkäys on iskussa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Liverpoolin avausottelu oli vauhdikas molemmissa päissä
  • Burnleyn kotiavaus tuotti btts+overin
  • Anfieldin kotiyleisö sytyttää punaiset avoimeen hyökkäyspeliin
Kertoimien markkinat kuvaus

Burnleyn maine puolustuspainotteisena joukkueena on murenemaan päin ja markkina tarjoaakin etua kamppailun runsasmaalisuudelle.

Lauantai tarjoaa Liverpoolin kannattajille jotain erityistä. Kotiyleisö pääsee ensimmäistä kertaa täysimääräisesti paikalle sitten kevään 2020, eikä tunnelma jää taatusti vajaaksi. Seura ei ole vieläkään päässyt juhlimaan ensimmäistä Valioliigamestaruuttaan 30 vuoteen ja nyt kotijoukkue lietsotaan taatusti tuttuun hurmokseen.

Liverpoolin avausottelu Norwichin vieraana ei ollut vakuuttavinta Liverpoolia ja maalivahti Alisson sai venyä paraatipelastuksiin pitääkseen Poolin maalin koskemattomana. Joukkueen hyökkäyspelaaminen näytti sen sijaan tuoreelta ja erityisesti egyptiläistähti Mo Salahin kauden avaus oli vahva näyttö miehen iskukyvystä juuri nyt. Isännillä riittää sen sijaan kysymysmerkkejä puolustuksessa ja keskikentällä, sillä laitapuolustaja Andrew Robertsonin nilkka ei edelleenkään liene ainakaan täyden ottelun mittaisessa pelikunnossa ja keskikentän avainmiehiä on ollut kesän aikana arvokisoissa.

Burnley jatkaa siirtomarkkinoilla tutulla linjallaan, eikä Sean Dyche ole edelleenkään saanut pelimerkkejä vahvistaakseen erittäin ohutta miehistöään. Kauden alku ei näyttänyt Claretsin kannalta erityisen rohkaisevalta, mutta ryhmä on näyttänyt sekä sitkeytensä että tiiviytensä useaan otteeseen edelliskausien aikana. Viime kaudella Burnley kävi hakemassa Anfieldilta täydet pisteet, mikä shokeerasi tuolloin useat jalkapallon vakioseuraajista. Tempun toistaminen olisi hurja saavutus, mutta Dychen joukot eivät taivu ilman taistelua ja Poolin alakerta voi joutua hyvinkin ahtaalle Burnleyn päästessä iskemään vastaan. 

Liverpool on suuri ennakkosuosikki ja lähtökohtaisesti se joukkue, jonka maaliodottama on kamppailussa korkealla. Erityisesti alkukaudesta yllätystulokset ovat kuitenkin tavallistakin herkemmässä, eikä korkeaoktaanin maalikilpailu olisi yllätys edes Burnleyn ollessa kyseessä. Kokeillaan maistuvaa yli 3,5 maalia vetovalinnaksi panoksella 4/10.

  • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
  • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
  • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute