" " " "" "

Liverpool - Chelsea: Tasapelillä ei vetoa: 2

Ottelukeskus
28 elokuu 2021 at 19:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Anfield    Anthony Taylor
27 elo 2021 at 13:37 (Päivitetty 28 elo 2021 at 21:26) 27/08
3
0

Valioliigalauantain huipentaa huippuottelu Liverpoolin ja Chelsean välillä

Todennäköisyys (1-X-2): 35-30-35%
Vedon arvo: 104,20%
Pelattavissa kertoimiin: 2,00
Osuma/Ohi: 1-1
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Kestääkö Liverpoolin rakennusvaiheessa oleva alakerta Chelsean rynnistyksen?
Vihjeen puolesta puhuu
  • Liverpoolin puolustuspäässä loukkaantumisia ja loukkaantumisista palaamisia
  • Chelsea ollut kauden avausotteluissaan vakuuttava
  • Fabinhon mahdollinen poissaolo olisi suuri isku Liverpoolille
Kertoimien markkinat kuvaus

Lauantain viimeisessä Valioliigaottelussa kohtaavat kautensa ilman pistemenetyksiä aloittaneet Liverpool ja Chelsea. Vieraiden menestyksestä on löydettävissä etua.

Liverpoolin startti Valioliigakauteen on ollut vahva. Norwich kaatui vieraissa lukemin 3-0 ja Burnley joutui nöyrtymään Anfieldilla 2-0 -tappioon. Nyt vastus on kuitenkin aivan eri tasoa, kun vastaan asettuu heti kauden alkumetreillä vahvaa virettä uhkuva Chelsea.

Liverpoolin kannalta pitkäaikaisista polvivammoista kärsineiden Virgil van Dijkin ja Joe Gomezin paluut tälle kaudelle ovat valtava asia. Toistaiseksi toppariparin ovat muodostaneet van Dijk ja niinikään viime kaudella pitkään sivussa ollut Joel Matip. Vasen laitapuolustaja Andy Robertson on toipumassa nilkkavammasta ja aloittanee. Keskikentällä Thiago Alcantara lienee Jürgen Kloppin valinta huippuotteluun, mutta isänsä kuoleman vuoksi Burnley-ottelusta sivussa ollut Fabinho on kysymysmerkki myös lauantain osalta. Fabinhon merkitys Liverpoolin puolustuslinjan suojaamisessa on valtava, erityisesti kun vastassa on Romelu Lukakun tasoinen ja kokoinen target-hyökkääjä. Poolin kookkaat topparit pystyvät kamppailemaan ykköspalloista, mutta Lukakun alapuolella ja laidoilla vaanii lukuisa määrä uhkia, jotka Thomas Tuchel roolittaa ottelukohtaisesti.

Liverpoolin hyökkäyspään energia on ollut alkukaudesta tuttua tasoa, eikä vieraiden alakerta tule sekään pääsemään helpolla. Chelsea on kuitenkin saanut pidetyksi vastustajansa kahdessa ensimmäisessä ottelussa yhteensä kymmenessä laukauksessa ja jo viime kaudella nähtiin Chelsean kyky ryöstää voittoja vastaavista otteluista. Chelsea kävi voiton Anfieldilta lukemin 0-1 ja tulee jälleen pyrkimään ajan ja tilan maksimaaliseen rajoittamiseen. Mikäli Liverpoolin hyökkäystrio pääsee huseeraamaan vapaasti, jälki on tuhoisaa mutta Chelsean paketti on varsin hyvin kasassa. Kun vieraat saanevat vielä N'Golo Kanten jälleen täysikuntoisena puolustuslinjansa suojaksi, Liverpoolin iltapuhteesta tulee hankala.

Tasainen ja äärimmäisen mielenkiintoinen kärkikamppailu on kahden vahvavireisen ja taitavasti rakennetun ryhmän mittelö. Vieraiden Draw no bet -veto kiinnostaa. Tällöin tasapelin tapahtuessa panokset palautetaan. Chelsea DNB-vetoa ostetaan mieluusti kaikkiaan tasolla 4/10.

  • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
  • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
  • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute