Manchester City - Everton: (AH: -1,5) 1

Ottelukeskus
21 marraskuu 2021 at 16:00 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Etihad Stadium    Stuart Attwell
19 marras 2021 at 14:06 (Päivitetty 21 marras 2021 at 17:54) 19/11
1
0

Pelinsä jälleen kuosiin saanut Manchester City murjoo Evertonin sunnuntaina

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 67-0-33%
Vedon arvo: 103,18%
Pelattavissa kertoimiin: 1,49
Osuma/Ohi: 3-0
Betsafe Lyö vetoa nyt: Betsafe
Mestaruutta jälleen toden teolla jahtaava Manchester City saa vastaansa vahvaan alamäkeen ajautuneen Evertonin.
Vihjeen puolesta puhuu
  • City vienyt joukkueiden viisi edellistä yhteismaalein 15-3
  • Isäntien terveystilanne huomattavasti parempi ja peli löytänyt uomansa
  • Evertonilla yksi voitto kahdeksasta edellistä ottelusta
Kertoimien markkinat kuvaus

Massiivisena suosikkina kotiotteluunsa sunnuntaina lähtevä Manchester City saa vähintään kahden maalin voitostaan jonkin verran etua. Aasialainen tasoitus -1,5 kelpaa vielä pelivalinnaksi kertoimella 1,54.

Sunnuntaina Valioliigassa pelataan kaksi ottelua, joista ensimmäinen käydään Manchester Cityn ja Evertonin välillä. Joukkueiden kuntokäyrät osoittavat kovin eri suuntaan. Isäntäjoukkue City on saanut juonen päästä kiinni ja vaikka matkan varrelle on mahtunut alkukaudesta myös kompastumisia, Citizens on osoittanut aiemmillakin kausilla kykenevänsä pääsemään niistä yli. Pep Guardiolan tähtisikermä osoitti ennen maaottelutaukoa Brüggea ja paikallisvastustaja Manchester Unitedia vastaan tason olevan ennallaan, eikä joukkueen terveystilannekaan näytä sunnuntain ottelun alla järin heikolta.

Evertonin mainiosti startannut kausi on ajautunut vahvaan alamäkeen. Viisi voitotonta ottelua Valioliigassa ovat pudottaneet Toffeesin keskikastiin ja Rafa Benitezin miehistöllä on sunnuntaina valtava vuori kiivettävänään. Vaikka Benitez onkin osoittanut vuosien varrella kykynsä varioida pelisuunnitelmiaan kulloinkin vastassa olevien joukkueiden vahvuuksien eliminoimiseksi, nyt haaste on liian kova. Evertonin sairastupa on tyhjenemään päin, mutta Dominic Calvert-Lewin on poissa vielä muutamia viikkoja. DCL olisi ollut isäntien alakertaa työllistävä keskushyökkääjä, jonka avulla vieraat olisivat voineet saada luoduksi laadukkaita maalipaikkoja. Nyt eväät jäävät kovin ohuiksi, vaikka materiaalista löytyykin yhä laatua mm. kokoonpanoon jälleen palanneen Richarlisonin johdolla.

Pelin kuva on sunnuntaina jälleen kerran selkeä: City tulee pitämään palloa 70-80% ajasta ja Everton makaa alhaalla mahdollisia vastaiskuja odottaen. Vierailla on kiistatta eväät haavoittaa vastustajiaan myös näistä asemista, joten asetelma sopii molemmille. Mestareiden liigassa jatkopaikkansa viittä vaille varmistanut City pelaa ensi keskiviikkona huippuottelun PSG:tä vastaan ja kohtaa sen jälkeen alkukauden komeettajoukkue West Hamin, mutta ensin Guardiolan ryhmä varmistaa ettei Crystal Palace -kamppailun kaltaista vahinkoa pääse tapahtumaan. Everton vääntää, mutta City murjoo vieraansa nurmen pintaan ja Manchester City -1,5 kelpaa pelivalinnaksi panostasolla 3/10.

  • Hyvät vedonlyöntibonukset & kampanjat
  • Toimii kuin unelma
  • Live-streamit katsottavissa

Kommentit

Palaute