Manchester City - Shakhtar Donetsk: Alle 3,5 Maalia

Ottelukeskus
7 marraskuu 2018 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - UEFA Champions League - Champions League Grp. F
Etihad Stadium    Viktor Kassai
7 marras 2018 at 12:56 (Päivitetty 7 marras 2018 at 23:49) 07/11
8
0

Etihadilla mennään vähämaalisissa merkeissä?

Todennäköisyys (yli-alle): 48-52%
Vedon arvo: 105,04%
Pelattavissa kertoimiin: 1,92
Osuma/Ohi: 6-0
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Mestarien liigan F-lohkossa on keskiviikkona jaossa jälleen jatkopaikkojen kannalta isoja pisteitä, kun lohkoa johtava Manchester City isännöi kotikentällään Shakhtar Donetskia. 

Kotijoukkue Cityn aloitus tämän kauden UCL-lohkovaiheessa sai shokkialun, kun joukkue hävisi ensimmäisessä ottelussaan kotikentällään ranskalaiselle Lyonille 1-2 lukemin. Sen jälkeen suunta on muuttunut ja taivaansiniset hakivat vierasvoitot niin Hoffenheimista (1-2) kuin Shakhtaristakin (0-3). Tällä hetkellä se johtaa F-lohkoa kuudella pisteellä. 

Vierailija Shakhtarin kausi tämän kauden Mestarien liigassa on ollut tahmea ja tällä hetkellä jatkopaikka näyttää karkaavan ukrainalaisilta. Sillä on Citylle kärsityn kotitappion lisäksi vyöllään kaksi tasapeliä, jotka se saalisti Lyonin (2-2) vieraana ja Hoffenheimia (2-2) vastaan kotikentällään.

  • Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa pallonhallinta oli tasainen, mutta City onnistui pitämään ukrainalaiset pois vaarallisista maalipaikoista vaikka ukrainalaiset ovat tunnetusti vaarallisia etenkin kotikentällään. Shakhtar sai tuossa ottelussa vain kaksi laukasta Cityn maalia kohti. 
  • City on ollut viime aikoina hurjassa vireessä ja kaikki sarjat/cupit mukaanlukien sen verkkoon on isketty kymmenessä edellisessä ottelussa vain kaksi maalia. Viikonloppuna Southampton onnistui kerran Cityä vastaan ja sitä edellinen osuma City-verkkoon nähtiin lokakuun alussa Hoffenheimin toimesta. 
  • City ottanee tänään pallonhallinnan suvereenisti itselleen ja se rakentelee rauhassa tilanteita Guardiolan joukkueille tutuilla pitkillä hyökkäyksillä. Vieraat ovat tänään ison osan ottelusta ottavana osapuolena ja se luonnollisesti laskee heidän mahdollisuuksiaan maalintekoon. 
  • En missään nimessä usko, että ottelusta tulee mitään maalintekokilpailua vaikka vieraat tarvitsevatkin pisteitä mahdollista jatkopaikkaa ajatellen. Cityltä puuttuu ottelusta tärkeä Kevin De Bruyne. Cityn materiaali on leveä, mutta De Bruynen tasoiselle pelaajalle on vaikea löytää korvaajaa. 

Näemme ottelun ennakkoasetelman hieman kerroinasetelmaa vähämaalisempana ja Pinnaclen tarjoama kerroin alle 3,5 maalista nousee pelikohteeksi. 

Poissaolot: 

  • City: Claudio Bravo, Kevin De Bruyne, Eliaquim Mangala. Myös Nicolas Otamendin ja Ilkay Gundoganin pelaaminen on epävarmaa.
  • Shakhtar: Ivan Ordets, Fernando. Myös Marloksen ja Taisonin pelaaminen on epävarmaa.

Pelisuositus:

Alle 3,5 maalia, 2,02 @ Pinnacle.
Todennäköisyysarvio: Over 48% / Under 52%.
OA: 1,05.
Kerroinraja: 1,92.

Voit lukea tanskalaisen yhteistyösivustomme UCL-ennakon suomennettuna kokonaisuudessaan tästä linkistä. UCL-ennakkopaketista löydät pelitärpit kahteen muuhun tämän illan Mestarien liiga -otteluun.

  • Parhaat kertoimet
  • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
  • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute