" " " "" "

Manchester United - Everton: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
2 lokakuu 2021 at 14:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Old Trafford    Michael Oliver
30 syys 2021 at 15:42 (Päivitetty 2 loka 2021 at 16:25) 30/09
8
0

Viikolla Mestareiden liigassa huhkinut Manchester United saa vieraita naapurikaupungista, eikä tehtävä ole helppo

Todennäköisyys (yli-alle): 56-44%
Vedon arvo: 103,04%
Pelattavissa kertoimiin: 1,79
Osuma/Ohi: 1-1
Betsson Lyö vetoa nyt: Betsson
Hurjan määrän yksilötaitoa omaava Manchester United kohtaa loukkaantumisesta kärsivän, mutta taktisesti taitavan Evertonin
Vihjeen puolesta puhuu
  • Evertonin vierasotteluissa nähty maalijuhlia kaikissa kilpailuissa
  • Manchester Unitedin kuudessa ottelussa tehty 18 maalia
  • Evertonin kuudessa ottelussa tehty 19 maalia
Kertoimien markkinat kuvaus

Levännyt Everton kohtaa viikolla kotiottelun Villarrealia vastaan UCL-merkeissä puurtaneen Manchester Unitedin. Vieraiden sairaslista on pitkä kuin nälkävuosi, mikä vähentää merkittävästi halua iskeä altavastaajan puolesta. Yhtä kaikki paras arvo löytyy overin puolelta.

Manchester Unitedin alkukausi on ollut erittäin vaihteleva. Kaksi edellistä ottelua ovat olleet kaikkea muuta kuin helppoja. Ensin Aston Villa kävi täydet pisteet Old Traffordilta ja keskiviikkona United sai tehdä täyden päivätyön kaataessaan Villarrealin Mestareiden liigan kotiottelussaan. Ottelun ratkaisu syntyi vasta lisäajalla, kun Cristiano Ronaldo iski ratkaisun rangaistuspotkusta ajassa 90+5 minuuttia. Palautumisaika lauantaille on lyhyt, mutta isäntien terveystilanne on pääosin erittäin hyvä eikä takana ole matkustamista, joten voiton jälkeen Red Devils voi lähteä lauantaille kohentamaan jälleen itseluottamustaan.

Runsasmaaliset kamppailut eivät ole olleet Unitedin kohdalla alkukauden aikana jatkuva ilmiö, mutta silti maalikeskiarvo on kolme maalia ottelua kohden. Hyökkäyspään optioiden laajuutta ei voi kuin hämmästellä ja kun myös Jadon Sancho on vähitellen sisällä Ole Gunnar Solskjaerin ryhmän pelitavassa, tarjolla on erinomaisia optioita vastustajan linjojen puhkomiseksi. Toisaalta kaksi edellistä ottelua ovat myös osoittaneet, että runsaista laukaisumääristä huolimatta tehoja on vielä piipussakin. Villarreal onnistui myös omalta osaltaan paljastamaan Unitedin alakerran haavoittuvia osia painaessaan peliä ajoittain erittäinkin vahvasti Punaisten Paholaisten päätyyn, eikä tämä ole taatusti jäänyt rekisteröimättä Rafael Benitezin papereissa.

Evertonin luotsina vahvan startin saanut Benitez pudotettiin maan pinnalle Aston Villan vieraana, mutta joukkue nappasi tämän jälkeen rutiinivoiton sarjajumbo Norwichin kustannuksella. Jobinpostia tuo poissaolijoiden lista, joka sisältää mm. kärkipariksi aiotun kaksikon Dominic Calvert-Lewin & Richarlison. Benitez jos kuka on kuitenkin osoittanut kykynsä loihtia toimivia pelisuunnitelmia vaihtuvilla miehistöillä, eikä Everton ole täysin vaaraton lauantainakaan. Sen etu olisi kyetä pitämään kamppailu vähämaalisena, eikä tuo tavoite ole millään muotoa poissuljettu. Toffees joutuu kuitenkin ottamaan vastaan paljon painetta ja tähän mennessä kyky käsitellä asemaa alakynnessä on ollut vaihteleva.

United on suosikki ja todennäköisimmät lopputulemat löytyvät rutiininomaisista kotivoitoista. Sen sijaan lisäarvoa katsottaessa oikea valinta on napata lapulle ohuesti overia. Peltien auetessa kentältä löytyy laatua maalintekoon niin runsaasti, että overia ostetaan mieluusti 3/10 panoskoolla. Ottelu pelataan lauantaina 2.10. klo 14.30.

  • Paljon vedonlyöntibonuksia ja palkintoja
  • Kaikenkattava sivusto
  • Korkeat kertoimet

Kommentit

Palaute