Manchester United - Manchester City: 2

Ottelukeskus
6 marraskuu 2021 at 14:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Old Trafford    Michael Oliver
4 marras 2021 at 16:19 (Päivitetty 6 marras 2021 at 16:25) 04/11
6
0

Lauantain herkkupala, Manchesterin derby päättyy tällä kertaa Citizensin voitonjuhliin

Todennäköisyys (1-X-2): 19-21-60%
Vedon arvo: 103,80%
Pelattavissa kertoimiin: 1,67
Osuma/Ohi: 0-2
Betsson Lyö vetoa nyt: Betsson
Viime viikkojen kriisijoukkue Manchester Unitedin esitykset ovat juuri nyt kaikin tavoin suurennuslasin alla, eikä lauantain huippuottelu paikallisvastustaja Manchester Cityä tee tähän ainakaan poikkeusta.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Cityn pakka huomattavasti paremmin kasassa kokonaisuutena
  • Unitedin huolia lisäävät Varanen loukkaantuminen sekä Pogban pelikielto
  • Vieraat kykenevät vastaamaan Unitedin vastaisku-uhkaan
Kertoimien markkinat kuvaus

Manchester United lähtee aniharvoin kotiotteluihinsa parhaalla kokoonpanollaan tilanteessa, jossa sen vastustajan saamat kertoimet 1,70 ympäristössä asettuvat pelattaviksi. Juuri tällä hetkellä Cityn voitossa on kuitenkin vielä arvoa jäljellä.

Lauantaina klo 14.30 Suomen aikaa jalkapalloa seuraavan maailman katseet kiinnittyvät tiukasti Manchesteriin. Old Traffordilla käytävä mittelö Manchester Unitedin ja Manchester Cityn välillä on ollut viime vuosina jatkuvasti eräs jalkapallokauden merkkitapauksista. Juuri nyt, Manchester Unitedin purjehtiessa myrkyn silmäkkeessä Red Devils on eräs vaikeimmin ennustettavista ryhmistä. Paine manageri Ole Gunnar Solskjärin ympärillä on saanut käsittämättömät mittasuhteet, erityisesti sen jälkeen kun verivihollinen Liverpool kävi Unelmien teatterista vierasvoiton lukemin 0-5.

Tottenhamin kaataminen antoi Solskjärille jatkoaikaa managerina ja viikolla pelattu Mestareiden liigan ottelu Atalantan vieraana antoi erinomaista osviittaa joukkueen nykytilasta. Cristiano Ronaldo pelasti kahdella maalillaan äärimmäisen arvokkaan tasapelipisteen. Ronaldon aivoitukset osuvat tätä nykyä jatkuvasti paremmin yksiin maanmies Bruno Fernandesin kanssa. Unitedin ensimmäinen maali Bergamossa oli erinomainen osoitus sekä tuosta yhteydestä että siitä, kuinka laadukkaasta ryhmästä puhutaan erityisesti hyökkäyssuuntaan mentäessä.

Raphael Varanen tiistaina saama takareisivamma pitänee miehen sivussa noin kuukauden päivät, mikä on ilman muuta takaisku Unitedin alakerralle. Vaivoista koko alkukauden ajan kärsinyt ranskalainen on pelatessaan ollut alakertaa merkittävästi rauhoittava tekijä, etenkin kun koko toppariosasto on ollut joko loukkaantuneena tai vasta hakemassa pelituntumaa. Eric Bailly pelasi Atalantaa vastaan erinomaisen ottelun ja vähintään samantasoisia otteita kaivataan koko alakerralta Pep Guardiolan poppoon laittaessa myllynsä käyntiin. Keskikentällä Paul Pogba jatkaa edelleen pelikiellossa. 

Manchester City kärsi edellisellä Valioliigakierroksella todella yllättävän kotitappion Crystal Palacelle. Samaisessa kamppailussa Aymeric Laporte sai katsella punaista korttia, mikä tietänee paikkaa avauksessa John Stonesille. Keskiviikkona Citizens palasi päiväjärjestykseen, kun Brugge kaatui Manchesterissa UCL-ottelussa lukemin 4-1. Tulos vei Cityn todella lähelle jatkopaikkaa. Silti Guardiolan puheet Brugge-ottelun suuremmasta merkityksestä lauantain kamppailuun verrattuna kannattaa ottaa vastaan vähintäänkin lainausmerkeissä, niin ottelu kerrallaan kuin managerit otteluita lähestyvätkin.

Laporten pelikiellon ohessa poissa on pitkäaikaispotilas Ferran Torres, mutta pääosin Cityn tilanne on vakaa ja terveystilanne hyvä. Ryhmän startti ei ole ollut välttämättä vahvin mahdollinen, kuten ei useana muunakaan kautena, mutta lauantaina City ilmoittautuu jälleen terävimpään kärkikamppailuun ja ajaa paikallisvastustajansa yhä syvemmälle kriisiin. Vierasvoittoa otetaan pelivalinnaksi panoskoolla 3/10.

  • Paljon vedonlyöntibonuksia ja palkintoja
  • Kaikenkattava sivusto
  • Korkeat kertoimet

Kommentit

Palaute