Miesten 20km normaalimatka (Pokljuka): H2H: Weger - Lindström 2

6 joulukuu 2018 at 11:15
5 joulu 2018 at 11:15 (Päivitetty 6 joulu 2018 at 13:38) 05/12
11
0

Ampumahiihdon maailmancup - Pokljuka

Mahdollisuus: 50%
Vedon arvo: 103,50%
Pelattavissa kertoimiin: 2,00
Osuma/Ohi:
CoolBet Lyö vetoa nyt: CoolBet

Lindström varmempi ampuja

Lindström on ollut jo pidemmän aikaa parhaita ampujia ampumahiihdon maailmancupissa tilastojen perusteella. Varmuus onkin normaalimatkoilla valttia, ja vaikka Weger lähteekin tälle matkalle sunnuntaisen nolla-ammunnan turvin, on Lindströmille tarjolla arvokasta kerrointa tässä suhteellisen tasaväkisessä H2H-parissa.

Lindströmin H2H-voiton puolesta puhuu:

- Ruotsalainen oli viime kaudellakin yksi parhaista ja varmimmista ampujista. Kokonaisuudessaan hänen ampumisvarmuutensa oli 88.4% (405/458).
- Lindström oli sunnuntain parisekaviestissä vahva, ja hän toikin Ruotsin kisassa maalin viidentenä. Toisella osuudella hän oli toiseksi nopein, ja päätösosuudella hänen oma aikansa oli koko ryhmän paras.
- Weger ei näyttänyt millään tapaa hyvältä 14 päivää sitten Norjan kisoissa, jossa hänen hiihtonsa oli kaukana vauhdikkaasta.
- Lidströn on pärjännyt hyvin Pokljukassa aiemminkin.

Huomio kuitenkin myös nämä:

- Lindström on kaksikosta se varmempi suorittaja, kun taasen Wegerin taso heittelee enemmän. Parhaimmillaan sveitsiläinen on kuitenkin erinomainen.
- Weger sijoittuikin olympialaisissa tällä matkalla jopa kuudenneksi. Lindström oli tuossa kisassa kahdeksas.
- Vaikka Lindström olikin kokonaisuudessaan parempi ampuja kuin Weger viime sesongilla, oli sveitsiläisellä paremmat prosentit pystyammunnasta.
- Weger ampui nollat omalla viestiosuudellaan viikonlopun viestimatkalla.

Kerroin-vertailu:

2.05 (Expekt)
2.00 (Bethard, ComeOn, Fastbet)

Normaalimatkalla on siis vahvoilla juuri ne yksilöt, jotka viihtyvät parhaiten ampumapaikoilla. Jokainen huti tuo nimittäin kelloon suoraan yhden sakkominuutin, eikä sakkorinkiä siis hiihdetä lainkaan. Kisassa ammutaan neljästi - kahdesti makuulta ja kahdesti pystystä.

Kilpailu starttaa klo 15:15, ja kisaa voi seurata suorana sekä Yle Areenasta että YLE2-kanavalta. Myös Eurosport ja Eurosport Player tarjoilevat suorat lähetykset kilpailusta.

Nikolai Kristensen on tanskalaisella yhteistyösivustollamme operoiva talvilajien asiantuntija, jonka ammattitaidolla kasatut vedonlyöntivihjeet ovat nyt luettavissa myös suomeksi käännettynä Urheiluveikkaus.comissa!

  • Innovatiivinen vedonlyöntialusta
  • Loistavat kertoimet
  • Hulppeat vedonlyöntibonukset ja -kampanjat
Palaute