Naisten 15km normaalimatka (Pokljuka): H2H: Fialkova - Crawford 2

6 joulukuu 2018 at 15:15
5 joulu 2018 at 12:15 (Päivitetty 7 joulu 2018 at 15:01) 05/12
19
0

Naisten normaalimatkan vuoro

Mahdollisuus: 56%
Vedon arvo: 104,16%
Pelattavissa kertoimiin: 1,79
Osuma/Ohi:
ComeOn Lyö vetoa nyt: ComeOn

Miesten normaalimatka kisataan 5. joulukuuta, ja naiset pääsevät samalle kisamatkalle sitten Suomen itsenäisyyspäivänä. Kaisa Mäkäräinen ja Mari Eder esiintyivät molemmat edukseen sunnuntaisessa sekaviestissä, mutta heidän suhteen houkuttelevat pelivaihtoehdot ovat kuitenkin vähissä.

Eri peliyhtiöiden H2H-pelikohteita katsellessa esiin nousee kuitenkin yksi mukava parivaljakko: Paulina Fialkova vs. Rosanna Crawford.

Mielenkiintoisen tästä kilpailuparista tekee tottakai se, että kyseessä on hyvinkin tasainen kaksintaistelu, ja tätä kuvaa myös pelikohteen kertoimet. Vedonlyöntiyhtiöt ovatkin asettaneet nämä kilpailijat kirjaimellisesti tasaväkisiksi keskenään, sillä molempien osapuolten kertoimet ovat monin paikoin samalla 1.86 -tasolla. Pientä eroa näiden kisaajien välille voidaan kuitenkin tehdä, ja tässä tapauksessa vaaka kallistuu enemmän juuri Crawfordin suuntaan.

Crawford ja Fialkova nähtiin nimittäin ladulla sekaviestin avausosuudella, ja molemmat hoitivat tuo viestiosuuden kaksi ampumapaikkaa ilman sakkoja vain yhdellä käytetyllä varapatruunalla. Kanadalainen oli nopeampi toimija penkalla, mutta Fialkova oli taasen vikkelämpi suksella. Vaihdossa slovakki olikin Crawfordia edellä vain neljä sekuntia. Meno oli siis tasaväkistä.

Tässä vaiheessa täytyykin katsoa vähän pintaa syvemmälle viime kauteen. Crawford tunnetaan nimittäin yhtenä parhaista ja varmimmista ampujista naisissa, ja hän pudottikin taulut alas viime sesongilla peräti 86.5% varmuudella (257/297). Fialkovan osalta sama ampumavarmuus oli taasen vain 79.1% (299/378), mitä voidaan pitää jo varsin kehnona lukemana. Esimerkiksi Kaisa Mäkäräisen vastaava saldo oli 84.8%, ja penkalla paljonkin tuskailleella ex-hiihtäjä Denise Herrmannilla lukema oli myös tätä parempi 80.7%.

Okei, viime kauden normaalimatkoilla sekä Fialkova että Crawford operoivat tasan tarkkaan samalla ampumavarmuudella (91.7%), mutta kokonaiskuvassa parempi ampumavarmuus nostaa kanadalaisen tämän H2H-parivaljakon voittoon.

  • Suomalaiset pelaajat huomioitu hyvin
  • Todella hyvät bonukset
  • Helppokäyttöinen sivusto laajalla valikoimalla
Palaute