New York Jets - Miami Dolphins: (AH: -3,5) 2

21 marraskuu 2021 at 20:00 - Am. Jalkapallon, USA - NFL
MetLife Stadium
19 marras 2021 at 16:15 19/11
5
0

New York Jetsin orastava nousuvire on taittunut ja Dolphins käy hakemassa selkeän voiton.

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 45-0-55%
Vedon arvo: 107,25%
Pelattavissa kertoimiin: 1,82
Betsafe Lyö vetoa nyt: Betsafe
Pelinrakentajaongelmista kärsineiden ryhmien kohtaamisessa Jets joutuu kaivelemaan jo laarin pohjia, kun taas Dolphins on saanut takaisin ykköspelinrakentajansa Tua Tagovailoan.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Jetsin hyökkäyspään kupla puhkesi viime kierroksella
  • Dolphins on tekemässä hidasta nousua alkukauden farssin jälkeen
  • Vieraiden puolustus on palaamassa jälleen korkealle tasolle
Kertoimien markkinat kuvaus

Miami Dolphins on kokonaisuutena vähintäänkin luokkaa parempi kokonaisuus kuin liigan häntäpäässä jatkuvasti pysyttelevä New York Jets. Puolustuksensa kuntoon saaneiden vieraiden vähintään neljän pisteen voittomarginaali maistuu erinomaisesti.

AFC Eastin sisäisessä väännössä New York Jets saa vieraakseen Miami Dolphinsin. Isäntien taival on ollut viime kausien aikana lievästi sanottuna ohdakkeinen, mutta nyt Jets lähti hakemaan uutta nousua draftin kakkosvaraus Zach Wilsonin sekä arvostetun valmentaja Robert Salehin kautta. Samalla joukkueeseen haettiin uusia vastuunkantajia myös vapailta markkinoilta ja varaustilaisuudesta mukaan tarttui myös mukavaa jälkeä keskushyökkääjänä tehnyt Michael Carter

Sinänsä positiivisista ennusmerkeistä huolimatta jo alkukierroksilla kokonaisuus lähti rullaamaan väärään suuntaan. Tulokaspelinrakentajan rooli ei ole koskaan helppo, mutta Wilsonin heittämien syötönkatkojen määrä teki pelaamisesta yksinkertaisesti mahdotonta. Kun mies vielä loukkaantui seitsemännellä ottelukierroksella, vastuun sai ensimmäistä NFL-peliään pelaamaan asettunut Michael White. Hurjalla itseluottamuksella operoinut White johdatti joukkonsa kotivoittoon Cincinnati Bengalsista ja hype oli valmis alkamaan. Seuraavaksi vastaan asettui Buffalo Bills ja Whiten saldo oli lohduton: ei touchdown-syöttöjä, neljä syötönkatkoa. Sunnuntaina Dolphinsia vastaan aloitusvuoron saa näillä näkymin vanha kunnon Joe Flacco. Super Bowlin Baltimore Ravensin riveissä voittanut Flacco on hiipunut hiljalleen kokemusta tuovaksi varamieheksi, jonka tasosta juuri nyt ei ole juurikaan takeita.

Miami Dolphinsin kauden alku oli synkkä. Viime kaudella pirteää jälkeä tehnyt joukkue konttasi ottelusta toiseen ja loukkaantuneena olleen Tua Tagovailoan puuttuessa joukkueen hyökkäyksen rytmi katosi, mikä loi jatkuvan paineen laadukkaalle puolustukselle. Ykköspelinrakentajan palattua kaksi edellisottelua ovat tuoneet takaisin sitä balanssia, josta Dolphins opittiin viime kaudella tuntemaan. Brian Floresin ryhmä ei kilpaile sarjan korkeimmista tehtyjen pisteiden määristä, mutta se puolustaa mainiosti. Edelliset kaksi otteluaan voittanut ryhmä kaatoi ensin Houston Texansin lukemin 17-9 ja koko liigan kulmakarvoja kohotti viimeisin kamppailu, jossa Baltimore Ravens kaatui lukemin 22-10.

Viime kaudella Dolphins vei keskinäiset ottelut lukemin 24-0 ja 20-3. Vastaava ylimarssi olisi yllätys, mutta aasialainen tasoitus -3,5 maistuu erinomaisesti ja sitä otetaan panostasolla 7,5/10.

  • Hyvät vedonlyöntibonukset & kampanjat
  • Toimii kuin unelma
  • Live-streamit katsottavissa

Kommentit

Palaute