Norwich City - Leeds United: Alle 2,5 Maalia

Ottelukeskus
31 lokakuu 2021 at 16:00 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Carrow Road    Anthony Taylor
29 loka 2021 at 13:59 (Päivitetty 31 loka 2021 at 17:53) 29/10
4
0

Norwich Cityn ja Leeds Unitedin kohtaaminen on kahden varamiehisen ja alavireisen ryhmän kohtaaminen

Todennäköisyys (yli-alle): 51-49%
Vedon arvo: 103,39%
Pelattavissa kertoimiin: 2,04
Osuma/Ohi: 1-2
Betsafe Lyö vetoa nyt: Betsafe
Norwichin kauden startti ei olisi voinut juuri huonommin mennä ja kun myös Leedsin tulokset ovat olleet nihkeitä, luvassa on sitkeä kamppailu.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Norwich tehnyt kaksi maalia yhdeksässä liigaottelussa
  • Leedsillä yksi voitto yhdeksästä ottelusta ja hyökkäyspään avainmiehiä sivussa
  • Leeds edelliset 7 ottelua kaikissa kilpailuissa under 6/7
Kertoimien markkinat kuvaus

Norwich City - Leeds United on tällä hetkellä tiedossa olevien poissaolojen ja joukkueiden yleisen vireen perusteella yhteenotto, jossa laadukkaiden hyökkäysten kautta luodut maalipaikat voivat olla hyvinkin kortilla. Alle 2,5 maalin todennäköisyys asettuu selkeästi alemmaksi kuin nyt tarjolla oleva 2,11.

Valioliigakausi ei ole ehtinyt kuin yhdeksän kierroksen ikään ja Norwich Citylle voidaan jo nyt suositella tavaroiden pakkaamista jälleen kerran hississä liikuteltaviksi. Pistepussi avautui kahdella maalittomalla tasapelillä, kunnes Chelsea kylvetti Canariesia kotonaan viime viikonloppuna peräti lukemin 7-0. Kotonaan Daniel Farken ryhmä on hakenut aktiivisempaa otetta hyökkäyspelaamiseen, mutta tulokset ovat jääneet ohuiksi. Neljän kotiottelun maaliero on 2-8 ja plakkarissa on yksi pistettä tasapelistä Brightonia vastaan. Kaiken kaikkiaan yhdeksän ottelua, maaliero 2-23 ja kaksi sarjapistettä kertovat paljon alkukauden edesottamuksista.

Leeds Unitedin realiteetit ovat tulleet tällä kaudella karulla tavalla vastaan. Viime kaudella Marcelo Bielsa sai varsin keskinkertaisella Valioliigamateriaalilla operoineen ryhmänsä aina sarjan keskijoukkoihin asti, mutta nyt kauden startti on ollut vaikea. Yhdeksästä ottelusta mukaan on tarttunut vain yksi voitto, mihin ovat vaikuttaneet myös loukkaantumishuolet. Viime kaudella erinomaista jälkeä tehnyt hyökkääjä Patrick Bamford on joutunut viettämään pitkän tovin hoitohuoneessa ja lisää jobinpostia tuli, kun huipputärkeä keskikenttämies Raphinha tippui kolhun seurauksena ainakin hetkellisesti sairastuvalle.

Sunnuntain kamppailu Carrow Roadille on kummallekin kamppailu, jonka voittaminen kiiluu realistisena silmissä. Leeds on kamppailun ennakkosuosikki, mutta joukkueiden pelillistä antia katsottaessa pelin kuvasta voi hyvinkin muodostua tasoltaan vaatimaton. Takaiskujen välttäminen ja kenties erikoistilanteista yhden tarvittavan maalin nikkaaminen lienee eräs isäntien potentiaalisista lähestymiskulmista, eikä Leedsille varmastikaan anneta tilaa pelata linjojen taakse. Pallollisesti vieraat ovat isäntiään edellä, mutta tehot ovat jääneet tällä kaudella piippuun ja under on pelikohteena tällä haavaa hyvinkin kelvollinen. Sitä ostetaankin panoskoolla 4,5/10.

  • Hyvät vedonlyöntibonukset & kampanjat
  • Toimii kuin unelma
  • Live-streamit katsottavissa

Kommentit

Palaute