mainos

Olympique Marseille - Nîmes: Yli 2,75 Maalia

Ottelukeskus
13 huhtikuu 2019 at 18:00 - Jalkapallo, Ranska - Ligue 1
Stade Orange Velodrome    Frank Schneider
11 huhti 2019 at 16:42 (Päivitetty 13 huhti 2019 at 20:00) 11/04
1
0
Todennäköisyys (yli-tasan-alle) : 36-24-40%
Vedon arvo: 100,80%
Pelattavissa kertoimiin: 1,83
Osuma/Ohi: 2-1
18Bet Lyö vetoa nyt: 18Bet

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Nîmes'n 3-1-kotivoittoon, eikä joukkue ole monista poissaoloistaan huolimatta pahemmin peruutellut viime kierroksilla. Marseille jäi taasen maaleitta Bordeaux'ssa viime kierroksella, mutta joukkueen maalivireinen hyökkääjä Mario Balotelli aloitti tuon ottelun vaihtopenkiltä.

Nyt yhdeksässä edellisessä ottelussaan yhteensä kuusi maalia virittänyt italialaishyökkääjä tehnee kuitenkin paluun Marseillen avaukseen.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Marseillen hyökkäys on parantunut selvästi 2019 vuoden puolella tammikuun siirtoikkunassa joukkueeseen hankitun Balotellin saapumisen, sekä pelisapluunan muuttamisen 4-2-3-1:stä nykyiseen 4-4-2:een.
 • Viime ottelukierroksella Marseille hävisi Bordeaux'lle 2-0, kun Balotelli avasi ottelun vaihtopenkiltä. Tuossa ottelussa joukkue käytti myös vanhaa 4-2-3-1-sapluunaansa. Nyt hyökkäysosaston pitäisi olla jälleen normaalissa formissa.
 • Myös nopea ja vahvasti hyökkäyksiä tukeva laitapuolustaja Bouna Sarr palaa Marseillen kokoonpanoon pelikieltonsa jälkeen.
 • Marseille on kuitenkin edelleen selvissä ongelmissa vastahyökkäyksiä puolustaessaan oman hyökkäysvoittoisen pelitapansa vuoksi. Myöskään kokenut maalivahti Steve Mandanda ei ole ollut tällä kaudella omalla tasollaan.
 • Nîmes on vakiinnuttanut paikkansa sarjataulukon keskijoukoista, eikä se voi enää pudota karsintarajan alapuolelle, mutta myös TOP4-sijat ja europelipaikat ovat sillä tavoittamattomissa. Joukkue voi siis pelailla loput ottelunsa paineitta.
 • Muutoinkin nousijajoukkue Nîmes on pelannut tällä kaudella hämmästyttävän positiivista jalkapalloa - dynaamisesti ja rohkeasti hyökäten. Puolustuskin on täten siis vuotanut (45 päästettyä maalia 31:ssä ottelussa).
 • Tätä rohkeuttaan Nîmes esittelikin muun muassa edellisessä kohtaamisessa Marseillea vastaan, kun nousijajoukkue kaatoi kauden alkupuoliskolla huomattavasti suuremman joukkueen kotonaan 3-1.
 • Nîmes'n viidessä viimeisessä ottelussa yli 2.5 maalin rajapyykkin on ylitetty jopa neljästi. Tiistaina joukkue kaatoi kotonaan Rennesin maalein 3-1.
 • Tuossa ottelussa Nîmes-puolustuksen johtohahmo Anthony Briancon ajettiin suoralla punaisella kentältä, joten hän on nyt pelikiellon myötä sivussa. Loïck Landre ja Fethi Harek ovat niinikään olleet sivussa kokoonpanosta jo tovin aikaa. Varmuudella terveenä onkin vain toppari Herve Lybohy, joka on kuitenkin hyvin hidas. (*)

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Marseille-kärki Balotellin pelaaminen ei ole ainakaan vielä tässä vaihessa sataprosenttisen varmaa.
 • Puolustuksen ailahteluista huolimatta Marseille on vahvistanut tätä osa-aluettaan tämän vuoden puolella antamalla nuorille ja lupaaville Boubacar Kamaralle ja Duje Caleta-Carille enemmän vastuuta.
 • Marseillen mahdollisuudet UCL-paikan saavuttamiseen ovat enää pienet. Nelossijalle ja Eurooppa-liigan paikkaan joukkueella on vielä hyvätkin mahdollisuudet (2 pistettä takamatkaa), mutta motivoiko tämä suurseuraa tarpeeksi?
 • Kyseessä on sinällään paikalliskamppailu (kaupunkien välimatka 120km), joten ottelu voi muodostua sinällän myös ennalta-arvaamattomaksi kenttätapahtumiltaan. Uskon kuitenkin, että Nîmes haluaa esiintyä edukseen vieraissa Stade Vélodrome, vaikkei sillä ottelussa sinällään panosta ole.
 • Nîmes pelasi edellisen ottelunsa tiistaina, mikä voi painaa edelleen joukkueen jaloissa. Marseillella ollut enemmän aikaa valmistautua otteluun (pelasi viimeksi 5.4.)
 • Vierasjoukkueen paras kärkipelaaja Clement Depres on edelleen sivussa loukkaantumisensa vuoksi. Hän ollut kuitenkin loukkaantuneiden kirjoissa jo tammikuulta lähtien, joten joukkue on kyennyt hyvin mukautumaan hyökkääjän poissaoloon.

Kertoimet:

18Bet -peliyhtiö tarjoilee vihjeen osoittamaan pelivalintaan korkeimman kertoimen (1.85) juuri nyt.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Joukkueiden tärkeimmät loukkaantumiset ja pelikiellot on lueteltuna vedonlyöntivihjeen perusteluissa yläpuolella.

Lisähuomio:

* = Nîmes'n keskuspakki Landre on ollut sivussa joukkueen vahvuudesta kolme edellistä ottelua loukkaantumisen vuoksi. Vaihtotoppari Harek on taasen ollut sivussa jo helmikuun puolivälistä lähtien. Ja nyt myös keskuspakki Briancon on sivussa pelikiellon vuoksi, joten toppari-osasto on  Nîmes'llä hyvinkin heikoilla hangilla.

 • Uusille pelaajille bonus
 • Helppokäyttöinen mobiiliversio
 • Kilpailukykyiset kertoimet

Kommentit

Palaute