Oscars 2019: Paras elokuva: Star Is Born

25 helmikuu 2019 at 03:00
2 tammi 2019 at 17:49 02/01
42
0

Mahdollisuus: 48%
Vedon arvo: 108,00%
Pelattavissa kertoimiin: 2,08
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet

Joka vuosi Oscarit tuottavat yllättävänkin suurta mielenkiintoa myös täällä Suomen maalla, vaikkei sinivalkoiset elokuvat ole pahemmin näissä juhlissa esillä ollutkaan. Mikäli työpaikallasi tai kaveriporukoissasi pidetään jonkin sortin Oscar-bingoa, kannattanee parhaan elokuvan kateogoriassa katseet laittaa ehdottomasti yhteen ainoaan elokuvaan.

Star Is Born on keikkunut vedonlyöntiyhtiöiden ykkössuosikkina parhaan elokuvan Oscarin voittajaksi jo heti siitä lähtien, kun pelikohteet aukesivat. Ennakkosuosikin paikka on vieläpä varsin selvä, mutta yli kakkosen kertoimella panostetut rahat on kuitenkin tuplattavissa.

Esimerkiksi NordicBet tarjoaa Star Is Bornille edelleen 2.25, kun taasen Unibetilla samainen kerroin on valunut 2.10 -tasolle. Laskua voikin olla vielä edessä, sillä suuria uhkaajia ei Star Is Bornille "kisassa" löydy.

Ainoa samaan suosikki-kategoriaan nostettu elokuva on kertoimien perusteella hyvinkin taiteellisesti tuotettu "Roma", jonka ohjaaja Alfonso Cuaron nappasi vuonna 2014 parhaan ohjaajan Oscarin Gravity -elokuvallaan. Roma on kuitenkin aivan eri kategorian leffa, kuin Cuaronin aiempi tekele, ja normaaleissa olosuhteissa se voisikin olla jopa Star Is Bornin kanssa tasan samalla lähtöviivalla.

Mutta. Roma on Netflixin tuottama elokuva, joka pyöri elokuvateattereissa vain sen minimiajan, jonka Oscar-ehdokkaaksi pääseminen vaatii. Vanhoillisista arvoistaan ja mieltymyksistään tunnettu Oscar-akatemia, joka näitä palkintoja on päättämässä, voi siis hyvinkin katsoa elokuvaa vinoon siinä vaiheessa, kun parhaita elokuvia aletaan lyömään toden teolla paremmuusjärjestykseen.

Näin ollen selvälle ennakkosuosikille tarjottu 2.25 -kerroin on Erkin mielestä ehdottomasti käypä lukema, joka kannattanee lyödä sisään, mikäli joku haluaa Oscareihinsa vähän lisää jännitettävää.

  • Erittäin monipuolinen kerrointarjonta
  • Suomenkielinen sivusto
  • Verovapaat voitot

Kommentit

Palaute