Ottawa Senators - Philadelphia Flyers (2018-10-11 02:30): 1

11 lokakuu 2018 at 02:30 - Jääkiekko, USA - NHL
10 loka 2018 at 19:59 (Päivitetty 11 loka 2018 at 07:59) 10/10
7
0

Ottawa Senators - Philadelphia Flyers.

Keskiviikon viimeinen pelikohde isketään tarunhohtoiseen NHL:ään, joka polkaistiin käyntiin viime viikolla rapakon takana. NHL pistäytyi myös Euroopassa, kun sekä Saksassa, että Sveitsissä pelattiin harjoitusottelut ja Edmonton Oilers sekä New Jersey Devils avasivat runkosarjassa Ruotsin Göteborgissa. Rapakon takana jotkut joukkueet ovat pelanneet jo neljä ottelua, mutta esimerkiksi juuri Euroopassa pistäytyneet seurat pelaavat toiset ottelunsa vasta torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa. Yön pelikohteemme tulee kuitenkin Ottawa Senatorsin ja Philadelphia Flyersin väliseen otteluun. 

Ottawa Senators floppasi pahemman kerran viime kaudella ja tälle kaudella lähdettäessä seura on yhä sekaisin. Kapteeni Erik Karlsson kaupattiin San Jose Sharksiin ja vaihdossa tulleet nimet eivät juuri tuoneet valon pilkahduksia seuran tulevaisuuteen vaan seura on yhä omistajaporrasta myöden sekasortoisessa tilassa. Kausi on alkanut kuitenkin osittain positiivisissa merkeissä, sillä avausottelussaan joukkueen onnistui nipistää yksi piste Chicagolta ja heti toisessa ottelussa Senators kaatoi kesällä kovasti vahvistuneen Toronto Maple Leafsin vieraskaukalossa 3-5. Kauden kolmannessa ja samalla edellisessä ottelussa Boston Bruins kuritti Senatorsia lukemin 6-3. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Senators-maalia vartioi ykkösmaalivahti Craig Anderson ja edellisessä tappiollisessa ottelussa Bruinsia vastaan maalilla seisoi kakkosmaalivahti Mike Condon. Ottawan joukkue on materiaaliltaan sarjan heikoimpia, mutta alkukaudella nämä ennalta sarjan hännille povatut tuppaavat esiintymään pirteästi. Kevättä kohti kapea materiaali alkaa näkyä ja heikot valuvat väistämättä sarjan häntäpäähän.

Philadelphia Flyers menetti kesällä muutaman tärkeän nimen, mutta myös tulopuolella tapahtui liikettä, kun Christian Folin ja James van Riemsdyk saapuivat seuraan. JvR on tällä hetkellä loukkaantunut, joten hänestä ei ole vielä apua Flyersille, mutta kausi on pitkä ja jenkkihyökkääjästä tulee olemaan vielä rutkasti iloa seuralle, joka hänet aikoinaan myös varasi.

Flyersin kausi on käynnistynyt hieman takkuillen vaikka joukkue onnistuikin avauskierroksella kaatamaan Vegas Golden Knightsin vieraskaukalossa 2-5 lukemin. Kahdessa edellisessä ottelussa on sen sijaan tullut rumasti kuokkaan Coloradolta (5-2) ja San Joselta (2-8), joten tekemistä Flyersillä riittää. Kaikki kolme peliä Flyers-maalilla pelannut Brian Elliott on vuotanut muun Flyers-puolustuksen ohella kahdessa edellisessä pelissä kuin seula ja tähän otteluun Flyers-maalille luistelee ennakkotietojen mukaan Toronto Maple Leafsin organisaatiosta hankittu Calvin Pickard. Pickard ei ole NHL-urallaan vielä varsinaisesti onnistunut vakuuttamaan, sillä hän on viiden kauden ajan mennyt hissiliikkeellä AHL:n ja NHL:n väliä.

Materiaaliltaan Flyers on selvästi Ottawaa laadukkaampi kokonaisuus, mutta nimet selässä eivät auta jos peli ei kulje ja etenkin puolustuspäässä tulee jatkuvasti isoja virheitä. Molemmilta joukkueilta puuttuu ottelusta muutama tärkeä nimi, mutta maalivahtipelissä näemme kotijoukkue Ottawan olevan selkeästi vieraita edellä, sillä Andersson on todistanut moneen kertaan olevansa NHL-tason ykkösvahti, toisin kuin Pickard. Ottawa on esiintynyt ihan pirteästi alkukaudella ja uskomme nuoren joukkueen haluavan näyttävän kotiyleisölleen, että yritystä ei puutu vaikka johtoporras sekoileekin seuran kulisseissa. 

Emme näe Senatorsia aivan vedonlyöntimarkkinan asettamana altavastaajana tässä ottelussa vaan mielestämme lähtökohdat otteluun ovat täysin 50-50, ja kotijoukkueen moneyline-kerroin 2,20 ComeOn :lta kelpaa lapulle. 

Poissaolijat:

OTT: Gaborik, McCormick, Pageau.
PHI: Knight, Lyon, Morin, Van Riemsdyk, Neuvirth.

Pelisuositus:

Ottawa Senators ML 2,20 @ ComeOn
Todennäköisyysarvio 50%.
OA: 1,10.
Kerroinraja 2,00.
 

  • Suomalaiset pelaajat huomioitu hyvin
  • Todella hyvät bonukset
  • Helppokäyttöinen sivusto laajalla valikoimalla
Palaute