Portugali - Espanja: 1 - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
27 syyskuu 2022 at 21:45 - Jalkapallo, Eurooppa - Nations League - UEFA Nations League A
Estadio Municipal de Braga    Daniele Orsato
26 syys 2022 at 15:07 (Päivitetty 27 syys 2022 at 23:41) 26/09
18
0

Portugali Kansojen liigan finaalipaikan kynnyksellä

Todennäköisyys (1-X-2): 48-29-23%
Vedon arvo: 105,60%
Pelattavissa kertoimiin: 2,08
Osuma/Ohi: 0-1
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Portugali vs Espanja!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Espanjan on haettava voittoa riskilläkin
  • Portugalin peli on juuri nyt huomattavasti paremmassa uomassa
  • Vastahyökkäykset ovat Portugalin suuria vahvuuksia
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkina laskee aivan oikein Portugalin suosikiksi, mutta kotivoiton antama arvo on silti varsin mainio.

Portugalin ja Espanjan välisen Kansojen liigan lohkovaiheen päätösottelun asetelmat eivät voisi olla juuri mehukkaammat. Ottelun isäntänä toimiva Selecao johtaa lohkoa haalittuaan viidestä ottelusta kasaan kymmenen pistettä. Espanja on puolestaan lohkossa toisena kahdeksalla pisteellään. Kun lohkon muilla joukkueilla on kasassa kuusi ja neljä pistettä, on selvää että vain toinen tämän ottelun joukkueista voi edetä Kansojen liigan lopputurnaukseen eikä kumpikaan voi vastaavasti pudota sarjatasoa alemmas.

Portugali kävi hakemassa Tsekin vieraana voiton vakuuttavasti numeroin 4-0. Tuosta ottelusta Portugalilta puuttui vielä maailmanluokan laitapuolustaja Joao Cancelo, joka saa pelata jälleen La Rojaa vastaan. Fernando Santosin luotsaama Portugali on ollut kotonaan varsin raikkaassa iskussa, sillä vuoden 2022 puolella joukkue on voittanut kaikki neljä kotiotteluaan maalierolla 11-1. Kun vastaan asettuu rajanaapuri Espanja, jonka Portugali on saanut painettua ennakkoasetelmissa alakynteen, on varmaa että tunnelma on tulikuuma. Portugalin ryhmän rungossa on kiistatonta huippulaatua ja tilanteenvaihdoissa joukkue on aivan maailman huippua. Keskikentän taiturit kykenevät kääntämään peliä yhdellä kosketuksella pystyyn salamannopeasti, joten Espanjan täytyy olla erittäin tarkkana sen suhteen kuinka paljon he avaavat pakkaansa. 

Espanja sai rapaa niskaansa kotimaansa lehdistöltä kärsittyään lauantaina kotitappion Sveitsille. Luis Enrique lähti otteluun ilman varsinaista hyökkääjää, mutta suurin ongelma syntyi perustan murtumisesta yllättävissä paikoissa. Espanja tulee otteluun luonnollisesti sisuuntuneena ja pakkovoiton edessä. Koska vierailla ei ole ottelussa mitään hävittävää, Enrique voi lähteä hakemaan kokemuksia myös hyökkäysvoittoisemmasta pakan avaamisesta. Nykyisen La Rojan hyökkäyskalusto on toki kaukana kulta-ajoista, mutta MM-kisojen lähestyessä ottelu voi palvella useampaakin tarkoitusta. Mikäli vieraat eivät saa aikaiseksi nopeaa avausmaalia, Portugali tulee saamaan mahdollisuuksia vastahyökkäyksiin ja siinä isännät ovat myrkyllisen vahvoja.

Perusteltu vetovihje otteluun Portugali - Espanja on kotivoitto. Panostaso vihjeelle on 5,5/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute