mainos

Portugali - Sveitsi: Tuplamahdollisuus: X2 - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
6 joulukuu 2022 at 21:00 - Jalkapallo, Etelä-Amerikan MM-karsinnat
Lusail Stadium (neutraali)    César Ramos
6 joulu 2022 at 20:53 (Päivitetty 6 joulu 2022 at 22:54) 06/12
4
0

Yllätysvalmis Sveitsi laittaa Portugalin ahtaalle

Todennäköisyys (1-X-2): 45-31-24%
Vedon arvo: 104,50%
Pelattavissa kertoimiin: 1,82
Osuma/Ohi: 6-1
LVBet Lyö vetoa nyt: LVBet
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Portugali - Sveitsi!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Portugali vetäytyy usein alas
  • Sveitsi on osoittanut jo kykynsä
  • Suuret panokset pienentävät riskinottoa
Kertoimien markkinat kuvaus

Portugalin materiaalin huikeus tekee siitä ansaitun ennakkosuosikin. Ottelun tärkeys ja Sveitsin kovuus kollektiivina houkuttaa kuitenkin vetomielessä.

Portugali on noussut hitaasti mutta varmasti tilanteeseen, jossa sen materiaali mahdollistaa jälleen jopa maailmanmestaruuden. Joukkue selviytyi alkulohkostaan jatkoon verrattaen helposti, mutta nyt rima nousee korkealle. Cristiano Ronaldo nostattaa paljon tunteita, mutta suuremman osan ansaitsisi valmentaja Fernando Santosin tapa peluuttaa ryhmäänsä. Perustukset rakentuvat luonnollisesti puolustuksen päälle, mutta ajoittain Selecao vetäytyy erittäin helposti alas ja pelaa erittäin defensiivistä jalkapalloa. Materiaali mahdollistaisi paljon ja Portugali on myös Sveitsiä vastaan ansaittu ennakkosuosikki, mutta joukkueen perimässä ei tällä haavaa ole pelien viimeistely hyökkäämällä.

Sveitsi on jo lähtökohtaisesti kollektiivi, jonka ytimessä on luonnollisesti huikeita pelaajia. Joukkueen avainmiehet ovat kokeneita kehäkettuja ja ryhmään on tullut Breel Embolon kaltaista uutta, nuorta energiaa rynnimään vastustajan maalin tuntumassa. Alkulohkon päättänyt kamppailu Serbiaa vastaan osoitti myös Murat Yakinin ryhmän luonteen, sillä joukkue nousi takaa-ajoasemasta voittoon tulikuumassa kamppailussa. Sveitsi on osoittanut olevansa ilkeä lyötävä, lisätietoja voi kysyä vaikkapa kotoa käsin kisoja katsovalta Italialta.

Ottelun kuva määrittyy pitkälti Portugalin hyökkäyspään onnistumisten osalta. Hurja materiaali tulee painamaan peliä Sveitsin päätyyn ja esim. erikoistilanteissa Portugali on supervaarallinen. Joukkue operoi erinomaisesti pienissä tiloissa, mutta vastaavasti Sveitsi osaa pitää muotonsa tiiviinä ja lyödä kiinni vastaiskumahdollisuuksiin. Ottelu tarjoaa tosiasiallisesti useita eri vetomuotoja jotka tarjoavat arvoa, kuten BTTS. Parasta arvoa haettaessa rajakertoimen ylittää kuitenkin selkeimmin Sveitsin yltäminen vähintään tasapeliin varsinaisella peliajalla. Kaikki merkit viittaavat potentiaalisesti pitkään iltaan.

Perusteltu vetovihje otteluun Portugali - Sveitsi on Tuplamahdollisuus X2 ja panostaso 4,5/10.

  • 100% Bonus uusille pelaajille
  • Verovapaat voitot
  • Kattavat rahansiirtomenetelmät

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute