Ranska - Suomi: Alle 2,5 Maalia

Ottelukeskus
7 syyskuu 2021 at 21:45 - Jalkapallo, World Cup
Groupama Stadium    Deniz Aytekin
6 syys 2021 at 11:05 (Päivitetty 7 syys 2021 at 23:41) 06/09
3
0

Huuhkajat lähtevät metsästämään bonuspisteitä tiistaina hallitsevan maailmanmestarin vieraana

Todennäköisyys (yli-alle): 53-47%
Vedon arvo: 103,40%
Pelattavissa kertoimiin: 2,13
Osuma/Ohi: 2-0
Betsafe Lyö vetoa nyt: Betsafe
Hyvissä asemissa karsintalohkossaan oleva Suomi hakee tiistaina Ranskan vieraana budjetoimattomia pisteitä tiiviin puolustuspelin kautta.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Huuhkajien mahdollisuudet joukkueena puolustamisessa
  • Glen Kamara palaa kokoonpanoon
  • Ranskalla muutoksia loukkaantumisten myötä
Kertoimien markkinat kuvaus

Huuhkajien peleissä on nähty ennen Kazakstan-ottelua useampi yllättävän runsasmaalinen kamppailu. Tiistaina under antaa kuitenkin lisäarvoa, sillä isäntien kokoonpanotilanne ei ole optimaalinen.

Huuhkajien lauantainen kotivoitto Kazakstanista oli tasapelien sävyttämässä MM-karsintalohkossa erittäin merkittävä. Ennen tätä viikkoa lohkossa D Ranska ja Suomi ovat ainoat joukkueet, jotka ovat onnistuneet voittamaan ottelun. Muun muassa Ukrainalla on tilillään käsittämättömät viisi tasapeliä ilman ainoatakaan voittoa tai tappiota. Kaksi ottelua vähemmän pelannut Suomi onkin jopa Ukrainan edellä maalieron turvin.

Tiistaina Lyonin illassa Les Bleusin isännöidessä Huuhkajia ennakkosuosikkeja on vain yksi. Huolimatta Suomen Stade de Francelta taannoin hakemasta 0-2 -vierasvoitosta, Ranskan voiton todennäköisyys asettuu yli 85 prosenttiin. Markku Kanervan aikakaudella Suomi on kuitenkin osoittanut kykenevänsä pitämään ottelut tasaisina ja vähämaalisina, mikäli sen ei tarvitse avata pakkaansa kuten vaikkapa EM-kisojen lohkovaiheen päätösottelussa Belgiaa vastaan.

Ranska jäi viime viikolla kahdessa karsintaottelussaan kahteen tasapeliin, ensin kotonaan Bosnia-Hertsegovinaa ja sitten vieraissa Ukrainaa vastaan. Kumpikin ottelu päättyi lukemiin 1-1, vaikka Ranska olikin kamppailuissa hallitsevampi osapuoli. Jobinpostia ovat tuoneet myös loukkaantumiset, sillä viime viikkoina Didier Deschampsin ryhmästä on tippunut useampi tähtipelaaja. Vaikkapa N'Golo Kantén sekä nyt myös Kylian Mbappén poissaolot tuntuisivat missä joukkueessa tahansa, mutta Ranskalla on laittaa kentälle pelkästään huippujoukkueissa pelaavia yksilöitä. Ukrainassa penkiltä aloittaneet Raphael Varane sekä Karim Benzema lienevät nyt vuorostaan avauksessa, mikä kertoo kaiken olennaisen isäntien materiaalista.

Huuhkajien osalta merkittävä asia on Glen Kamaran paluu kokoonpanoon pelikieltonsa jälkeen. Kamara tuo parhaimmillaan Suomen pelaamiseen juuri sitä rytmiä ja pallollista osaamista, jota tarvitaan Ranskan rynnistyksen katkomiseksi. Muilta osin Huuhkajien kokoonpanoon on tuskin tulossa suuria muutoksia ja olisi yllätys, mikäli Suomi saisi ottelussa suuren määrän maalipaikkoja. Ottelun pitäminen tasaisena ja vähämaalisena on kuitenkin hyvinkin mahdollista. Underia ostetaankin panoskoolla 3,5/10.

  • Hyvät vedonlyöntibonukset & kampanjat
  • Toimii kuin unelma
  • Live-streamit katsottavissa

Kommentit

Palaute