mainos

Real Madrid - Manchester City: 2 - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
4 toukokuu 2022 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - Mestarien liiga
Estadio Santiago Bernabeu    Daniele Orsato
4 touko 2022 at 10:45 (Päivitetty 5 touko 2022 at 00:37) 04/05
17
0

Paremmalla ohi: City finaaliin

Todennäköisyys (1-X-2): 24-26-50%
Vedon arvo: 105,00%
Pelattavissa kertoimiin: 2,00
Osuma/Ohi: 2-1
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Manchester Cityn olisi tullut kävellä Real Madridin yli jo Mestarien liigan välierien avausosassa. Nyt kokenut vierasryhmä paljastaa isäntien heikot kohdat ja etenee finaaliin.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Manchester City vei ensimmäisen osan xG:n selkeästi
  • Real Madridin täytyy jälleen avata pakkaansa ja City luo tilanteita
  • Potentiaalisesti runsasmaalisessa ottelussa City on erittäin vahvoilla
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkinan tarjoama yli kahden vieraskerroin on jotakuinkin parhaalla kokoonpanolla pelaavalle, hirmukuntoiselle Citylle liikaa. Rajakerroin ylittyy selkeästi.

Manchester Cityn ja Real Madridin välinen Mestarien liigan välierän ensimmäinen osa oli käsittämätön ilotulitus. City meni ottelussa nopealla tahdilla 2-0 -johtoon ja loi niin hurjan määrän ykkösluokan maalipaikkoja, että Pep Guardiola saattoi vain seurata epäuskoisena lukemien pysymistä samoina. Lopulta Real Madrid pääsi kiinni Citizensin hieman epävarmaan puolustuspäähän ja pääsi iskemään kavennuksen. Silti ottelu eteni lopulta isäntien selkeässä komennossa, sillä kamppailun xG kirjattiin Cityn hyväksi lukemin 3,23 - 1,84.

Vaikka loppulukemat 4-3 mairittelevatkin joiltain osin Real Madridia, on luonnollisesti huomioitava ranskalaiskärki Karim Benzeman käsittämätön vire. Viimeistään tällä kaudella kirkkaimpaan kukkaansa puhjennut Benzema on juuri nyt kenties lajin vaarallisin mies vastustajan boksissa. Vinicius junior kasvaa jatkuvasti paremmin ja paremmin omaan rooliinsa 1vs1 -tilanteiden voittajana, tilan tekijänä ja ratkaisevien syöttöjen antajana tai viimeistelijänä. Tämä Batman&Robin -kaksikko tulee tekemään Santiago Bernabeulla myös Cityn puolustuksen elämästä todella hankalan koko ottelun ajaksi.

Cityn suuri etu on se, että Carlo Ancelottin joutuvat enemmän tai myöhemmin avaamaan peliään. Vaikkei vierasmaalisääntöä enää olekaan, City pysyy kärsivällisenä ja tulee hallitsemaan myös tätä ottelua. Realilta löytyy paljon vahvuuksia ja se kykenee antamaan painetta myös Cityn laitakaistoille, josta puuttuu yhä nilkkavaivainen Kyle Walker. Manchester City osoitti kuitenkin jo useampaan otteeseen avausottelun aikana, etteivät sen keinot lopu kesken hyökkäyskolmennekselle mentäessä. Realin alakerta oli täysin helisemässä Citizensin kanssa ja vierailla on riittävästi rutiinia hiljentää fanaattinen kotiyleisö ottamalla ottelu komentoonsa. Mikäli City onnistuu vielä ottelun ensimmäisen maalin iskemisessä, Realin on pakko avata pakkaansa jonka jälkeen lukemat voivat muodostua hyvinkin selkeiksi. Vierasvoiton saama arvo on erinomainen.

Perusteltu vetovihje otteluun Real Madrid vs Manchester City on vierasvoitto ja panoskoko on 5/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute