mainos

Saint-Étienne - Strasbourg: Tuplamahdollisuus: X2

Ottelukeskus
13 helmikuu 2019 at 20:00 - Jalkapallo, Ranska - Ligue 1
Stade Geoffroy Guichard    Jérôme Brisard
1 helmi 2019 at 15:42 (Päivitetty 3 helmi 2019 at 09:47) 01/02
4
0
Todennäköisyys (1-X-2): 46-30-24%
Vedon arvo: 105,30%
Pelattavissa kertoimiin: 1,85
Osuma/Ohi:
18Bet Lyö vetoa nyt: 18Bet

Alsacelaiset ovat vaarallisia - myös vieraissa

Hyvällä sykkeellä pelaavan Strasbourgin pelisapluuna toimii tällä hetkellä erittäin mallikkaasti, ja joukkue takookin juuri nyt hyvää tulosta jokaisella sylinterillään. Huono ei ole ollut myöskään sarjataulukossa juuri Strasbourgin edellä olevan Saint-Étiennen kausi, sillä joukkue on hävinnyt Ligue 1:ssä tänä vuonna vain suurseura Lyonille.

Mutta juuri tuon tappion jälkeen Saint-Étiennen pelaaminen onkin sitten yskähdellyt. Joukkueen raskasjalkainen keskuspuolustus tuleekin olemaan vaikeuksissa Strasbourgin hyökkäysosaton kanssa, eikä isäntien asiaa helpota myöskään sen poissaolojen riivaama keskikenttä.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Hyvän syyskauden jälkeen Strasbourg on jatkanut samalla kaavalla vuoden 2019 aikana, ja kuluvana vuonna joukkueen rekordi onkin 5-1-1. Ainoan tappion se kärsikin Ranskan Cupissa PSG:lle. Voittoja se on ottanut muun muassa Lyonista - täysin ansaitusti sekä kahteen kertaan Bordeaux'sta.
 • Strasbourgin vankka, kolmen topparin linja piti Bordeaux'n täysin nollilla viime viikon Ligue 1 -kierroksella, kun alsacelaiset veivät pisteet kotikentällään 1-0. Ainokaisesta vastasi Strasbourg-laitapakki Lala upealla osumallaan.
 • Bordeaux panosti isosti keskiviikkona pelattuun liigacupin otteluun, mutta Strasbourg oli tälläkin kertaa vahvempi - maalein 3-2. Hyökkäysosastolta Lebo Mothiba ja Ludovic Ajorque olivat tehopäällä, ja luova keskikenttämies Adrien Thomasson oli myös elementissään.
 • Saint-Étiennen kuluva vuosi ei ole ollut sitä parasta suorittamista joukkueelta, sillä sen voitot Guingampista ja Marseillesta olivat varsin onnekkaita. Tänä vuonna joukkue onkin hävinnyt Lyonin lisäksi myös Ranskan Cupissa kotikentällään Dijonille peräti maalein 3-6.
 • Keskiviikkona Saint-Étienne pelasi nihkeän 1-1-tasurin poissaolojen sävyttämän Nantesin kanssa. Hyökkäyksellisesti SÉ:n esitykset olivat ottelussa laihaa luokkaa.
 • Myös raskasjalkainen puolustus on ollut ongelmana Saint-Étiennellä viime aikoina, sillä Neven Subotićia ja Loïc Perriniä ei ole siunattu todellakaan järin rivakoilla jaloilla. Tämä maksoikin Nantesia vastaan joukkueelle juuri tuon yhden maalin.
 • Saint-Étiennen keskikenttäpeluri Ole Selnaes on ottelusta sivussa, koska on sairaana, joskin todellisuudessa poissaolo voi myös liittyä ennemminkin siihen, että mies haluaa vaihtaa seuraa. Niinikään keskikentällä operoiva Yann M'Vila on myös poissaolijoiden joukossa pelikieltonsa vuoksi.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Saint-Étienne on tästä kaksikosta huomattavasti suurempi seura, ja etenkin paperilla sen pelaajisto on laadukkaampi ja laajempi. Myös sarjataulukossa se on Strasbourgin edellä, joskin vain yhden sijan verran - kahden pisteen erolla.
 • Elokuussa Saint-Étienne venyi joukkueiden edellisessä kohtaamisessa vieraissa 1-1-tasuriin, vaikka joutui pelaamaan päältä 70 minuuttia miesvajauksella Suboticin punaisen kortin vuoksi.
  • (Tämä ottelu pelattiin kuitenkin silloin, kun Strasbourg operoi vielä ei-niin-tehokkaalla 4-2-3-1 -sapluunalla nykyisen 3-4-1-2 -formin sijaan.)
 • Saint-Étienne on ollut tällä kaudella erinomainen kotiviheriöllään, kun 11 ottelun jälkeen sen kotimatsien rekordi näyttää 8 voittoa, 2 tasuria ja 1 tappiota - maalierolla 22-9. Etenkin maalivahti Stéphane Ruffier on ollut joukkueen ehdottomia avainhahmoja läpi kauden.
 • Strasbourg on pelannut vieraissa 11 ottelua rekordilla 4 voittoa, 4 tasapeliä ja kolme tappiota - maalierolla 20-14 (viidenneksi paras vierasjoukkue Ligue 1:ssä).
 • SÉ:n huipputaitava ja nopea Wahbi Khazri sekä keskikenttää pallon kanssa johtava Rémy Cabella ovat illasta toiseen vaarallisia. Viidesti Ligue 1:ssä tällä kaudella maalannut hyökkääjä Lois Diony osaa myös hommansa, mutta hän esiintyy ajoittain hyvinkin ailahtelevasti.
 • Saint-Étiennen kokenut laitapakki Mathieu Debuchy saattaa palata joukkueen kokoonpanoon oltuaan sivussa tositoimista aina joulukuun alulta saakka.
 • Saint-Étienne sai keskikentälleen lisää laajuutta nappaamalla vastikään Monacosta Youssef Aït Bennasserin lainasopimuksella. Kyseessä on osaava, mutta hidas, puolustuva keskikenttämies.
 • Strasbourgilta puuttuu kokoonpanostaan keskikenttäpeluri Jonas Martin ja vasen laitapuolustaja Lionel Carole.

Kerroin-markkinat:

Parhaimmillaan X2-tuplausmahdollisuutta pääsi pelaamaan tasan 2.00 kertoimella, joskin nyttemmin kertoimet ovat ehtineet jo laskea piirun verran alaspäin. Korkeimmat lukemat löytyvätkin juuri nyt 18Betiltä (1.95), mutta nämä lukemat tulevat varmasti elämään vielä ennen matsin starttia.

Monet suuret peliyhtiöt tarjoavat X2-merkkiä tasan 1.90 -kertoimella. Tähän sakkiin lukeutuu niin Coolbet kuin myös Unibet

X2-valinnan kerroin onkin ollut koholla, sillä esimerkiksi juuri 18Betillä tämä kohde aukesi vain 1.67 -tasolla, ja vielä keskiviikkona 30.1. kerroin liikkui niinkin alhaalla kuin 1.77 -tasolla. Itse en kuitenkaan ymmärrä millään tapaa näiden kertoimien nousua, sillä vierasjoukkueen meno on näyttänyt viime aikoina sen verran vahvemmalta. Voikin olla, että kertoimet laskevat takaisin alaspäin vielä matsin alkuun mennessä.

Joukkueet ja kokoonpanot:

Tärkeimmät poissaolijat on listattu yltä löytyviin ranskalaisiin viivoihin.

Näiden ohessa on myös huomioitava, että Strasbourg on hankkinut tammikuun siirtoikkunassa lainasopimuksilla sekä keskikenttäpelaaja Sanjin Prcic (Levante) että laitapelaaja Samuel Grandsirin (Monaco). Saint-Étienne on taasen lainannut keskikenttäpelaaja Valentín Vadan Bordeaux'sta.

Etenkin Saint-Étienne tarvitsee keskikaistalle uutta luottomiestä, sillä siirtohuhut ovat viemässä Selnæsia Kiinan suuntaan.

 • Uusille pelaajille bonus
 • Helppokäyttöinen mobiiliversio
 • Kilpailukykyiset kertoimet

Kommentit

Palaute