mainos

Saint-Étienne - Strasbourg: Tuplamahdollisuus: X2

Ottelukeskus
13 helmikuu 2019 at 20:00 - Jalkapallo, Ranska - Ligue 1
Stade Geoffroy Guichard    Jérôme Brisard
12 helmi 2019 at 12:43 (Päivitetty 13 helmi 2019 at 21:55) 12/02
4
0
Todennäköisyys (1-X-2): 45-30-25%
Vedon arvo: 101,75%
Pelattavissa kertoimiin: 1,82
Osuma/Ohi: 2-1
18Bet Lyö vetoa nyt: 18Bet

Strasbourgilla vieraspinnat haarukassa

Strasbourg on pelannut vallan mainioisti kuluvan vuoden puolella, ja se onkin onnistunut muun muassa kaapimaan muutamaankin kertaan isoja vieraspisteitä matkaansa. Joukkue koki toki tappion lauantaina, mutta esityksen puolesta sillä ei sinällään ole hävettävää. Peli on edelleen varsin hyvin uomissaan.

Saint-Étiennen kohdalla tilanne on taasen toinen. Myös se hävisi viikonloppuna, mutta joukkueen otteet ovat olleet viime viikkoina hyvinkin heikkoja. Nyt SÉ saa toki parhaan maalintekijänsä Wahbi Khazrin takaisin vahvuuteensa hänen pelikieltonsa jälkeen, mutta tämä ei poista sitä tosiasiaa, että joukkueen keskikenttä on edelleen heikentynyttä luokkaa eikä puolustuksesta löydy tarpeeksi jalkoja.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Hyvän syyskauden jälkeen Strasbourg on aloittanut vuoden 2019 mukavalla 5 voittoa, 1 tasapeli, 2 tappiota -rekordilla kaikki kilpailulliset pelit mukaanlaskettuna. Näihin voittoihin lukeutuu myös 1-2-vierasvoitto Lyonista sekä Monacon kotiviheriöltä kaivettu 1-5-murskavoitto.
 • Strasbourg-vahti Matz Sels pelaa loistavaa kautta, ja hänen edestään löytyy hyvin vankka kolmen keskuspuolustajan linja. Myös joukkueen keskikenttä on vahvistunut vastikään Levantesta lainalla Strasbourgiin saapuneella Sanjin Prcic, joka iski yhden maalin heti ensimmäisessä ottelussaan.
 • Myös hyökkäyspeli on ollut Strasbourgilla hyvällä mallilla, sillä joukkue on jäänyt Ligue 1:ssä ottelussa maaleitta viimeksi 24. marraskuuta.
 • Hyökkäyspelaamisessa isossa roolissa ovatkin pelintekijä Adrien Thomasson sekä nopeat hyökkääjät Lebo Mothiba ja Ludovic Ajorque (kuin myös vaihtohyökkääjä Nuno da Costa).
 • Saint-Étienne on pelannut vuoden 2019 puolella heikosti, ja neljästä viimeisestä ottelusta joukkueen saldo onkin yksi tasapeli ja kolme tappiota. Tappioista kaksi sattui vieläpä kotikentällä.
  • Viime sunnuntaina Saint-Étienne hävisi Rennesille vieraissa tylysti 3-0, ja pelasi heikoimman 90-minuuttisen pitkiin pitkiin aikoihin.
 • SÉ:n keskuspuolustus on viimeistään nyt paljastunut aivan liian raskaaksi ja hitaaksi, eikä joukkueen hyökkäysosastokaan saanut oikeastaan mitään kunnollista aikaan.
 • Saint-Étienne keskikenttä on myös vastikään heikentynyt, kun tämän osaston tärkeä lenkki Ole Selnaes siirtyi Kiinaan Shenzhen FC:hen. Rennes-ottelussa joukkueen ainoina valopilkkuina nähty Romain Hamouma on taasen nyt pelikiellossa.
 • Strasbourg on ollut tällä kaudella keskitasoa parempi vierasjoukkue. 11 pelaamastaan vierasmatsista se on voittanut neljä ja pelannut yhtä monta tasan.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Saint-Étienne on tästä kaksikosta se huomattavasti suurempi seura, ja sen materiaali on paperilla laadukkaampi. Joukkue onkin sarjataulukossa kuudentena (jaettu 4. sija), kun taasen Strasbourg on yhdeksäntenä (toki vain kaksi pistettä SÈ:tä jäljessä).
 • Joukkueiden viime kohtaamisessa elokuussa Saint-Étienne venyi vieraissa 1-1-tasapeliin, vaikka joutui pelaamaan valtaosan ottelusta miesalivoimalla. Tämä ottelu pelattiin ennen sitä, kun Strasbourg vaihtoi 4-2-3-1:sta uuteen, huomattavasti paremmin toimivaan 3-4-1-2 -pelisysteemiin.
 • SÉ:N maalinsuulta löytyy kokenut ja osaava Stéphane Ruffier, jonka otteista joukkueen menestys ei jää kiinni. Joukkue onkin ollut kokonaiskuvassa vahva etenkin kotonaan, jossa sen saldo on 11 ottelusta 8 voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio maalierolla 22-9. Ainoan kotitappionsa Ligue 1:ssä joukkue kärsikin tammikuun lopulla Lyonille.
  • Heti tämän jälkeen SÉ hävisi myös Ranskan Cupissa kotonaan Dijonille, peräti maalein 3-6.
 • Saint-Étiennen paras maalintekijä, taiturimainen Wahbi Khazri tekee nyt paluun joukkueen kokoonpanoon pelikieltonsa jälkeen. Samanlaisen paluun tekee myös puolustava keskikenttämies Yann M'Vila.
 • SÉ on myös hankkinut tammikuun siirtoikkunassa Youssef Aït Bennasserin Monacosta keskikentän pohjan pelinrakentajaksi. Hän ei kuitenkaan vakuuttanut ensiesiintymisessään uudessa joukkueessaan ottelussa Rennesiä vastaan, eikä hän hitaana pelaajana ainakaan avita joukkueen jo valmiiksi kankeaa puolustuslinjaa.
 • Strasbourg hävisi viime lauantaina sarjan alemman puoliskon joukkueelle Angersille kotonaan maalein 1-2. Peli oli kuitenkin ihan ok -tasoa Strasbourgilla tuossa ottelussa.
 • Vierasjoukkue joutuu tulemaan edelleen toimeen ilman keskikenttämies Jonas Martinia sekä vasenta laitapakkia Lionel Carolea, jotka ovat olleet sivussa tositoimista 19.1. lähtien. Joukkue on kuitenkin esiintynyt hyvin myös ilman tätä kaksikkoa.
  • Strasbourgilta löytyy myös joitakin muita nimiä sairasosastolta, mutta nämä poissaolevat pelurit eivät kuulu joukkueen runkopelaajien joukkoon.

Kerroin-markkinat:

Juuri nyt markkinatoppi X2-tuplausmahdollisuuteen löytyy 18Betiltä, joka tarjoaa kyseisen valinnan vetolapulle 1.85 -kertoimella. Kerroin on ollut kokonaiskuvassa hyvässä nosteessa, sillä alkujaan pelivalinta oli saatavilla vain 1.67 kertoimella, kun pelikohde aukesi kyseisellä peliyhtiöllä tammikuun lopulla.

Parhaimmillaan kerroin on käynyt 1.90 -tasolla, joskin suurta laskua kertoimiin tuskin on enää ennen ottelua tulossa. Uskonkin, että kertoimet jämähtävät kyseisen kohteen osalta juurikin 1.80-1.90 välimaastoon.

Muut vedonlyönti-yhtiöt tarjoavat kohteeseen piirun verran pienempiä kertoimia, joista seuraavaksi paras (1.83) löytyy Betwayltä. Unibet, 888Sport, Mr. Green ja LeoVegas pitävät pelivalinnassa 1.82 -kerrointa, kun taasen Coolbet -sivustolta X2-merkki irtoaa lapulle 1.80 -tasakertoimella juuri nyt. Muutokset näissä lukemissa ovat kuitenkin enemmän kuin mahdollisia.

HUOM! Tämä kyseinen matsihan oli alkuperäisesti Ligue 1:n otteluohjelmassa jo muutama viikko sitten, mutta ottelu siirrettiin tuolloin pelattavaksi tälle ajankohdalle. Myös tuolloin liputin vihjeessä Strasbourgille X2-tuplausmahdollisuutta (todennäköisyysjakaumalla 46-30-20), joskin tuolloin samaiseen pelivalintaan sai parempaa valueta 2.00 -kertoimella.

Nyt kerroin on siis piirun verran matalampi, joskin valueta on mielestäni edelleen valintaan tarjolla, koska todennäköisyydet ovat tässä tapauksessa paremmin kallellaan vieraiden suuntaan. Saint-Étienne onkin juuri nyt paljon heikommassa vireessä kuin muutama viikko sitten.

Joukkueet ja poissaolijat:

Saint-Étienne:

Romain Hamouma (keskikenttä / hyökkääjä - pelikielto)

Strasbourg:

Jonas Martin (keskikenttä)
Lionel Carole (laitapuolustaja / keskikenttä)
Kévin Zohi (keskikenttä)
Jeremy Grimm (keskikenttä)
Idriss Saadi (hyökkääjä)

 • Uusille pelaajille bonus
 • Helppokäyttöinen mobiiliversio
 • Kilpailukykyiset kertoimet

Kommentit

Palaute