Saksa - Kanada: (AH: -7,5) 1

5 joulukuu 2018 at 19:30 - Salibandy, World Cup
5 joulu 2018 at 15:49 (Päivitetty 5 joulu 2018 at 21:39) 05/12
4
0

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 57-0-43%
Vedon arvo: 105,45%
Pelattavissa kertoimiin: 1,75
Osuma/Ohi: 7-2
Betsafe Lyö vetoa nyt: Betsafe

Salibandyn MM-kisoissa käydään keskiviikkona neljännesvälieriä, ja tämä rupeama päätetään Saksan ja Kanadan väliseen kohtaamiseen. Otttelussa on vain yksi suosikki, ja Saksa tuleekin etenemään tästä parista sata kertaa sadasta jatkoon. Kysymys kuuluukin, kuinka hyvin Kanada onnistuu puolustamaan ja millainen ero näiden kahden maan välille saadaan tulostaululle.

Kanadalla oli nimittäin omat pirteät hetkensä alkusarjassa, mutta sen vastustajat eivät olleet millään tapaa Saksan tasoa. Paikka neljännesvälieristä olikin maalle varmasti kaikkien tavoitteiden täyttymys, ja onkin mielenkiintoista nähdä, millaisen latauksen kanukit saavat tähän otteluun. Pienetkin nukahdukset nimittäin tulevat näkymään taululla.

Saksahan ei kuulu tietty salibandyn huippumaiden joukkoon, mutta tasoero on silti tämän parivaljakon välillä iso. Kanada esimerkiksi hävisi alkusarjassa Slovakialle jopa 3-12, ja Saksaa voidaan pitää vielä askelta kovempana palana purtavaksi. Näin ollen Saksan voitto 7,5 maalin tasoituksella kuulostaakin ihan järkeenkäyvältä pelivaihtoehdolta otteluun.

Kerroin-vertailu:

Pelikohde löytyy samalla 1.85 kertoimella tunnetusti myös Betsson Groupin muilta vedonlyöntisivustoilta eli Betssonilta ja NordicBetiltä.

ComeOnilla, Bethardilla ja Fastbetilla saman pelivalinnan kerroin on taasen 1.82.

Unibet tarjoaa kohteeseen vain 1.73 kertoimen.

  • Toimii kuin unelma
  • Isot bonukset & kampanjat
  • Live-streamit katsottavissa

Kommentit

Palaute