Sampdoria - Hellas Verona: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
27 marraskuu 2021 at 16:00 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Lorenzo Maggioni
25 marras 2021 at 17:03 (Päivitetty 27 marras 2021 at 17:58) 25/11
5
0

Maalintekoon varsin mainiosti kykenevien ryhmien kohtaamisessa maaleja paukutetaan ahnaasti

Todennäköisyys (yli-alle): 59-41%
Vedon arvo: 107,97%
Pelattavissa kertoimiin: 1,69
Osuma/Ohi: 3-1
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Stadio Luigi Ferraris toimii näyttämönä, kun viihdearvoltaan korkeaoktaanista jalkapalloa parhaimmillaan pelaavat Sampdoria ja Hellas Verona kohtaavat.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Sampdoria 10/11 edellistä ottelua o2,5
  • Veronan koko kauden saldo 10/13 overia
  • Kolme edellistä keskinäistä liigaottelua btts+over
Kertoimien markkinat kuvaus

Kahden maalirikkaan ryhmän kohtaamisessa maalimäärien kertoimet on asetettu hämmentävän korkealle. Overin kimppuun isketään kaksin käsin.

Serie A:n sarjataulukon häntäpäähän valunut Sampdoria hakee lauantaina kotistadionillaan tärkeitä sarjapisteitä, kun kylään saapuu Hellas Verona. Keskikastissa majailevat vieraat ovat profiloituneet jo viime kausilta tuttuun tapaan varsin maalirikkaaksi ryhmäksi. 13 sarjakierroksen jälkeen Igor Tudorin suojattien saldo on 27 tehtyä ja 22 päästettyä maalia, mikä tarkoittaa lähes 3,8 maalin ottelukohtaista keskiarvoa. Myöskään isäntien kamppailuissa ei olla varsinaisesti peruuteltu, sillä 17 tehtyä ja 25 päästettyä johtavat 3,23 maalin ottelukohtaiseen keskiarvoon.

Sampdoria sai tappioputkensa poikki edelliskierroksella, kun Salernitana kaatui vieraissa lukemin 0-2. Tämä oli myös ainoa kerta edellisten 11 ottelun aikana, kun ottelun kokonaismaalimäärä jäi alle 2,5 maalin. Toistaiseksi Roberto D'Aversan miehistö joutuu tulemaan toimeen ilman nuoren tanskalaistähti Mikkel Damsgaardin palveluksia miehen saatua maajoukkuetehtävissä leikkausta vaatineen polvivamman. Isäntien hyökkäyspeli ei silti lepää yksinomaan juutin harteilla, sillä maalit ovat jakautuneet tasaisesti pitkin joukkueen hyökkäyskalustoa.

Hellas Veronan ykköstykki on ollut alkukauden aikana jo yhdeksän maalia 13 ottelussa paukuttanut Giovanni Simeone. Vielä toistaiseksi perheensä toiseksi kuuluisimpana jalkapallohahmona tunnettu 26-vuotias hyökkääjä on kuuman vireensä johdosta myös suurseurojen kiikarissa, mutta toistaiseksi mies häärii Gialloblun kärkinimenä. Verona saapuu kamppailuun kuumassa vireessä, sillä se ei ole hävinnyt viiteen otteluun. Tämän ajanjakson aikana se on mm. kaatanut kotonaan Lazion ja Juventuksen sekä pelannut vieraissa tasan Napolin kanssa kahdesta punaisesta kortista huolimatta.

Lauantain kamppailusta voi odottaa avointa ja viihdyttävää iskujenvaihtoa, jossa vierailla on pieni etulyöntiasema mutta asetelmat tukevat ennen muuta runsasmaalisuutta. Yli 2,5 maaliin isketään kiinni peräti panostasolla 9/10.

  • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
  • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
  • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute