" " " "" "

Seattle Seahawks - Los Angeles Rams: Alle 54,5

8 lokakuu 2021 at 03:20 - Am. Jalkapallon, USA - NFL
Lumen Field
7 loka 2021 at 11:22 07/10
1
0

NFC West -kilpakumppaneiden keskinäisessä kamppailussa pisteraja on nostettu liian korkeaksi

Todennäköisyys (yli-alle): 46-54%
Vedon arvo: 103,14%
Pelattavissa kertoimiin: 1,85
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Torstain ja perjantain välisenä yönä pelattava NFL-kamppailu Seattle Seahawksin ja Los Angeles Ramsin välillä tarjoaa upeaa urheiluviihdettä, jossa myös puolustusten on hiljalleen astuttava esiin.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Joukkueiden neljä edellistä ottelua alle pisterajan
  • Ramsin puolustus sarjan eliittiä
  • Vierailla ryhtiliikkeen paikka edelliskierroksen nöyryytyksen jälkeen
Kertoimien markkinat kuvaus

Yleisesti ottaen Rams on ollut niskan päällä kamppailuissaan Seahawksia vastaan viime vuosina, mutta tällä kertaa etu löytyy pisterajasta, joka on hinattu liian korkeaksi.

Seattle Seahawks ja Los Angeles Rams ovat toisilleen kovin tuttu parivaljakko. Vuosikausien ajan NFL:n kovimmaksi tituleerattu NFC West -divisioona varmistaa, että joukkueet kohtaavat runkosarjan aikana kahteen otteeseen. Tällä kertaa ottelu pelataan Seattlessa, jonka kotiyleisö tunnetaan eräänä liigan äänekkäimmistä ja "Hawk's Nest" pitää huolen siitä, ettei vierasjoukkue pääse omassa kommunikoinnissaan turhan helpolla.

Kotiyleisön tukea Seahawksin puolustus tarvitseekin, sillä ajoittaisista välähdyksistä huolimatta viime kauden ongelmia ei olla saatu kaikilta osin tukittua. Ramsin päävalmentaja Sean McVay sekä joukkueeseen tälle kaudella siirtynyt pelinrakentaja Matthew Stafford pyrkivät pitämään huolen siitä, että nuo raot isäntien puolustuksessa löydetään videoiden avulla. Stafford on saanut Ramsin hyökkäyksen varsin mukavaan lentoon, joten vierailla on olemassa pelissään aihio erityisesti pelinrakentajan löydettyä jo nyt mainion yhteyden Cooper Kuppin kanssa. 

Siinä missä Rams totuttelee elämään uuden, joskin kokeneen pelinrakentajansa kanssa, on Seahawksilla takanaan vuosikausien kokemus jo seuralegendan asemaan nousseen Russell Wilsonin toimimisesta pelinrakentajana. Hyökkäyksestä löytyy muutenkin mainioita eväitä, sillä keskushyökkääjä Chris Carson on tekemässä lopullista läpimurtoaan pelipaikkansa eliittiin ja ulompien laitahyökkääjienkin paikalta löytyy kärkipään osaamista D.K. Metcalfin sekä alkukauden aikana vaivoista kärsineen Tyler Lockettin muodossa.

Syy pelivalinnalle löytyy kahdesta tekijästä. Ensimmäinen näistä on Ramsin puolustus, jonka varassa joukkue joko menestyy tai kaatuu. Jopa koko liigan parhaana pelaajana viime vuosina pidetty Aaron Donald, kulmapuolustaja Jalen Ramsey ja kumppanit revittiin totaalisesti rikki Cardinalsin käytyä sunnuntaina tekemässä Ramsin kotona 37 pistettä. Vaikka Seahawks on taatusti katsonut nuo videot kymmeniä kertoja, Ramsin puolustus ei pelaa kahta huonoa peliä peräjälkeen ja ottelun pisteraja on hämmentävän korkea.

Vaikka liiga onkin muuttunut hyökkäysvetoiseksi ja korostaa erityisesti pelinrakentajien merkitystä, 54,5 pistettä on raja jollaisia nähtiin koko NFL:n mittakaavassa erittäin harvoin vielä 3-4 vuotta sitten. Kun joukkueiden väliset kamppailut ovat olleet viimeisten kahden kauden aikana melko niukkapisteisiä ja Ramsin puolustus liigan ehdotonta eliittiä, on vaikea löytää perusteluja sille miksi rajan kuuluisi olla noin korkealla edes kahden potentiaalisen hyökkäyksen iskiessä yhteen. Underia ostetaan 3/10 panostasolla.

  • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
  • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
  • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute