mainos
21 joulukuu 2021 at 22:30 - Jalkapallo, Espanja - LaLiga
Estadio R. Sanchez Pizjuan    Carlos Del Cerro
20 joulu 2021 at 19:00 (Päivitetty 22 joulu 2021 at 00:27) 20/12
6
0

Barcelonan turbulenssi on jatkunut pitkin kautta ja vaikka tilanne on paranemaan päin, Sevilla on kotonaan kivikova.

Todennäköisyys (1-X-2): 43-30-27%
Vedon arvo: 105,35%
Pelattavissa kertoimiin: 2,33
Osuma/Ohi: 1-1
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Tiistain huippuottelussa kohtaavat kaksi loukkaantumisista kärsivää ryhmää. Isännät liitävät kuitenkin korkeammalla.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Sevilla kotona tällä kaudella 7-1-0
  • Barcelonalla tällä kaudella vain yksi vierasvoitto
  • Sevillalla alla kolme kovaa voittoa
Kertoimien markkinat kuvaus

Sevillan kotivoitto ei ole kirkossa kuulutettu asia, mutta sille saa erittäin hyvää arvoa.

Julen Lopeteguin käskyttämä Sevilla ei ollut alkukaudesta alkuunkaan se ryhmä, joka kamppaili viime kaudella suurista pysteistä. Nyt otteet ovat petraantuneet, sillä La Ligassa ryhmällä on alla kolme kovaa voittoa. Villarrealin, Athletic Bilbaon sekä Atletico Madridin kaatamiset ovat lisänneet etumatkaa haastajaryhmää. Sevilla onkin tällä haavaa ainoa ryhmä, joka pysyy Real Madridin kyydissä. Matkaa sarjakärkeen on kuusi pistettä, mutta Lopeteguin joukoilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Xavin paluu Barcelonaan ei ole tuonut välitöntä muutosta kurssiin, mutta joukkueen ikärakenteen ja muutosten suuruuden vuoksi suurimpia mainetekoja ei ole voinut olettaakaan. Toki Barcan riveissä on aivan ehdotonta huippulaatua ja La Masia tuottaa upeita nuoria pelaajia. 17-vuotias Gavi esiintyy jo nyt parhaimmillaan aivan huikealla tasolla. Hyökkäyspään loukkaantumislista on kovaa katsottavaa, sillä sivussa ovat mm. Ansu Fati, Memphis Depay, Martin Braithwaite sekä keskikentän moottoriksi noussut Pedri

Sevilla ei ole vielä toistaiseksi kotonaan tappiota kokenut ja kahdeksasta kotiottelusta saaliina on ollut hulppea 22 pisteen potti. Huippuottelussa sytykkeitä ei tarvitse hakea puolin eikä toisin, mutta Sevillalla on sekä selkeämpi pelitapa, kotietu että parempi noste. Xavi hakee vielä omaa tapaansa saada ryhmänsä toimimaan tavalla, jolla keskikenttälegenda haluaa kauniin jalkapallon ystäviä ilahduttaa. 

Vaikka myös Sevillan poissaolot ovat merkittävää sorttia, mm. Jesus Navas, Suso sekä Eric Lamela, kotijoukkueen menestykset maistuvat mukavasti. Pelivalinnaksi poimitaan Sevillan kotivoitto panostasolla 5,5/10.

  • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
  • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
  • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute