St. Louis Blues - Edmonton Oilers: Alle 5,5 Maalit

Ottelukeskus
6 joulukuu 2018 at 03:00 - Jääkiekko, USA - NHL
Scottrade Center
5 joulu 2018 at 17:30 (Päivitetty 6 joulu 2018 at 05:48) 05/12
2
0

St. Lousissa kohtaavat alkukauden kaksi alisuorittajaa - underissa tarjolla pientä etua.

Todennäköisyys (yli-alle): 45-55%
Vedon arvo: 103,40%
Pelattavissa kertoimiin: 1,82
Osuma/Ohi: 2-2
CoolBet Lyö vetoa nyt: CoolBet

NHL:ssä pelataan ensi yönä mielenkiintoinen ottelu, kun Ken Hitchcockin päävalmentajakseen palkannut Edmonton Oilers jatkaa vieraskiertuettaan St. Louis Bluesin vieraana. Mielenkiintoisen asetelman otteluun luo se, että Hitch valmensi Bluesia kuuden kauden ajan vuosina 2011-17. 

Kotijoukkue St. Louis Bluesin kausi on ollut todellinen pannukakku toistaiseksi. Joukkue on voittanut kauden 25:stä ottelustaan ainoastaan yhdeksän ja tappioita on tullut peräti 16. Seurajohto reagoi marraskuun lopulla surkeaan tilanteeseen antamalla potkut silloiselle päävalmentajalle Mike Yeolle, mutta väliaikaiseksi vastuuvalmentajaksi nimetty Craig Berube ei ole saanut Bluesin kelkkaa ainakaan vielä käännettyä. Beruben saldo Bluesin peräsimessä on kaksi voittoa ja neljä tappiota.

Kymmenestä edellisestään Blues on hävinnyt peräti seitsemän ja onnistunut voittamaan vain kolmesti. Joukkue pelasi edellisen ottelun lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun se kävi häviämässä heikon Arizona Coyotesin vieraana 6-1 lukemin. Kotikentällään se on esiintynyt hieman vieraskaukaloita pirteämmin, mutta se on laiha lohtu, sillä joukkue on keskisen divisioonan viimeisellä sijalla ja matkaa viimeiseen pudotuspelisijaan on tällä hetkellä 11 pistettä. 

Vierailija Edmonton Oilersin kausi on ollut kotijoukkueen tapaan iso pettymys ja myös Oilers päätyi vaihtamaan valmentajaa, kun Todd McLellan potkittiin pois ja tilalle palkattiin kovasta kuristaan tunnettu Ken Hitchcock, joka tunnetaan puolustuspelin eksperttinä. Hitchin palkkaus on piristänyt hieman albertalaisia, sillä uuden valmentajan alaisuudessa pelatusta seitsemästä ottelusta Oilers on voittanut neljä ja hävinnyt kolmesti. Myös puolustuspeli on parantunut ja omissa on Hitchin alaisuudessa kolissut vain 2,4 maalin keskiarvolla. 

Ennakkotietojen mukaan hyvässä vireessä viime aikoina ollut Mikko Koskinen jatkaisi yhä Oilersin maalilla, vaikka hän joutuikin antautumaan edellisessä ottelussaan Dallasia (4-1 tappio) vastaan kolme kertaa. Kotijoukkueen maalilla avannee ykkösvahti Jake Allen, jonka kausi ei ole tosin muun joukkueen tapaan ollut mikään menestys. 

Oilersilta puuttui edellisestä Stars-ottelusta ykköstähti Connor McDavid, jonka poissaolo näkyi todella pahasti joukkueen pelissä. Kyseessä on kuume/flunssa, jonka parantumista on vaikea ennustaa, joten vielä on auki pukeeko McDavid Oilers-paidan ylleen St. Lousissa. On hyvin mahdollista, että viime aikoina kovasti kuormitetun McDavidin annetaan parantua kunnolla ja häntä ei tässä ottelussa nähdä kentällä. 

Kyseessä on kahden alkukaudella heikosti suorittaneen joukkueen kohtaaminen, johon molemmat joukkueet lähtevät varmasti puolustuksen kautta. Oilersin puolustuspeli on parantunut viime aikoina ja McDavidin mahdollinen poissaolo laskee joukkueen hyökkäystehoja merkittävästi. Odotettavissa on vähämaalinen ja tasainen ottelu, joka kääntynee maalin erolla suuntaan tai toiseen. 

Pelisuositus: 

St. Louis Blues - Edmonton Oilers, alle 5,5 maalia.

1,88 @ Coolbet.
Todennäköisyysarvio: 55%
OA: 1,03.
Kerroinraja: 1,82.

  • Innovatiivinen vedonlyöntialusta
  • Loistavat kertoimet
  • Hulppeat vedonlyöntibonukset ja -kampanjat

Kommentit

Palaute