Suomi - Ranska: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
16 marraskuu 2021 at 21:45 - Jalkapallo, World Cup
Olympiastadion    Marco Guida
15 marras 2021 at 19:29 (Päivitetty 16 marras 2021 at 23:36) 15/11
7
0

Suomen pakotetut puolustuspään vaihdokset ja Ranskan varmistunut lohkovoitto tekevät tiistain kamppailusta entistäkin kiinnostavamman.

Todennäköisyys (yli-alle): 51-49%
Vedon arvo: 104,55%
Pelattavissa kertoimiin: 1,96
Osuma/Ohi: 0-2
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Voitolla MM-jatkokarsintoihin. Vastassa hallitseva maailmanmestari. Täysi Olympiastadion. Tiistaista tulee upea jalkapalloilta.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Vapautunut Ranska voi käydä kiinni Huuhkajien pelaamiseen huoletta
  • Ukrainan ottelun tilanteesta riippuen Suomi voi joutua avaamaan peliään
  • Suomi on löytämässä uusia hyökkäyspään variaatioita
Kertoimien markkinat kuvaus

Huuhkajat elää ja hengittää yhä puolustuksen kautta, mutta lauantain ottelussa nähtiin erinomainen esimerkki siitä kuinka Markku Kanervan miehistön hyökkääminen on monipuolistunut. Ranska ei tule pääsemään helpolla, kuten ei myöskään Suomen muutoksiin pakotettu puolustus. Yli 2,5 maalin kerroin asettuu mukavasti yli rajakertoimen.

Tiistai-ilta tulee jäämään historiaan eräänä kaikkien aikojen suomalaisista jalkapallotapahtumista. Vastassa hallitseva maailmanmestari Ranska, kylmä marraskuun ilta jota lämmittää täpötäysi Olympiastadion, voitolla varma paikka MM-jatkokarsintoihin. Lauantain upeasta voitosta johtuen Huuhkajat voivat toki selvitä ko. karsintoihin myös ilman voittoa, mutta vailla panosta pelaavat vieraat tulevat saamaan vastaansa täynnä tulta ja tappuraa olevat isännät.

Suomen esitys Bosnia-Hertsegovinan vieraana osoitti, kuinka paljon joukkue on kasvanut viime vuosien aikana. Vajaalla pelatessaan ja jopa rangaistuspotkussa epäonnistuessaankin Huuhkajat nappasivat huikean voiton lukemin 1-3. Ranska otti lauantaina Pariisin terrori-iskujen tunteikkaana muistopäivänä kotiottelussaan murskavoiton ja varmisti samalla lohkovoiton siirtyessään neljä pistettä Suomen edelle. Vieraiden on silti turha odottaa saapuvan Helsinkiin turistireissulle, sillä Didier Deschampsin haluaa pitää kiinni tappiottomasta saldostaan ja mahdollisesta rotaatiosta huolimatta miehistöstä löytyy halukkaita aloittajia tuleviin suurotteluihin. 

Huuhkajien alakerta on pakotettu vähintäänkin pieniin muutoksiin Jukka Raitalan lauantaina saaman punaisen kortin myötä. Nähtäväksi jää, tuodaanko Raitalan paikalle kenties Albin Granlund tai Jere Uronen. Robert Ivanovin loukkaantuminen taas voi hyvinkin avata paikan Paulus Arajuuren paluulle avaukseen. Hyökkäyksessä Brentfordin Marcus Forss osui lauantaina ja elättelee varmasti toiveita avauskokoonpanon paikasta, mutta olennaista on huomata Huuhkajien hyökkäyspään laadukkaitten optioiden lisääntyminen. Tulivoima ei ole vieläkään Euroopan kärkeä, mutta Suomi kykenee laittamaan myös Ranskan puolustussuunnassa ahtaalle.

Eräs merkittävä tekijä overin suhteen on myös Ukrainan ottelun tilanne. Mikäli tiedot kertovat Ukrainan olevan ottamassa voiton vailla panosta pelaavan Bosnia-Hertsegovinan vieraana, Suomen ainoa mahdollisuus on ottaa omasta ottelustaan myöskin kolme pistettä. Pelin avaaminen Ranskaa vastaan on kenelle tahansa vaarallista leikkiä ja overin todennäköisyys kasvaa merkittävästi. Huikean jalkapallon tueksi nappaamme valinnaksi overia panoskoolla 5/10.

  • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
  • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
  • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute