mainos
13 huhtikuu 2019 at 17:00 - Jääkiekko, Suomi - SM-Liiga
12 huhti 2019 at 10:38 (Päivitetty 13 huhti 2019 at 19:46) 12/04
8
0
Todennäköisyys (1-X-2): 42-25-33%
Vedon arvo: 108,90%
Pelattavissa kertoimiin: 3,03
Osuma/Ohi: 2-3
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet

Tampereen Tapparan ja Hämeenlinnan Pallokerhon välieräsarja on ollut toistaiseksi juuri niin tasainen kuin jokainen kiekosta yhtään tietävä kansalainen osasi odottaakin. Ottelusarjan momemtum on ollut muutaman kerran kääntymässä hämeenlinnalaisten hyväksi, mutta Tappara on onnistunut pitämään koetidun itsellään voittamalla molemmat kotiottelunsa todella niukasti. Lauantaina HPK:lla on jälleen seuraava mahdollisuus hakea ryöstö Hakametsästä ja hyvällä itseluottamuksella varustettu vierasjoukkue haluaa varmasti napata sarjan ensimmäisen vierasvoiton.

Tapparan ja HPK:n välinen välieräsarja ei ole ollut ihan samanlaista ilotulitusta, kun Kärppien ja HIFK:n vastaava, mutta missään nimessä tässä ottelusarjassa ei ole hiippailtu vaan pelit ovat olleet vauhdikkaita ja fyysisiä. Toistaiseksi sarjassa on menty vuorotahtiin kotivoittojen merkeissä, mutta kaksi edellistä ottelua ovat venyneet jatkoajalle ja etenkin tiistaina Tampereella pelatussa kolmannessa ottelussa HPK oli lähellä napata kotiedun itselleen. Toki torstaina Hämeenlinnassa pelatussa ottelussa Tappara venytti ottelun niin ikään jatkoajalle, mutta Robert Leinon jatkoaikaosuma tasoitti ottelusarjan 2-2:een.

Materiaaliltaan Tappara on joukkueista laadukkaampi kokonaisuus, sillä sen kärki on Kerhon vastaavaa terävämpi ja kokonaisuudessaan sillä riittää laatua kaikkiin neljään ketjuun. Toki myös HPK:n kärkiosasto on todella laadukas, mutta aivan Tapparan tasoista neljää tasasen laadukasta ketjua HPK ei saa kasaan. HPK:lla oli torstain ottelussa pieniä loukkaantumishuolia, kun ketjullinen miehiä oli poissa kuumeen takia, mutta odotettavissa on, että ainakin osa torstaina kuumeen takia poissa olleista pelaajista palaa lauantaina vieraiden kokoonpanoon. Hyökkääjistä puuttuivat Valtteri Puustinen, Niclas Lucenius ja Teemu Turunen. Puolustajista sivussa olivat Niklas Friman ja Miro Karjalainen, joten Karjalaista lukuunottamatta poissaolijat olivat kaikki äärimmäisen tärkeitä pelaajia Kerholle. Tästä huolimatta joukkue onnistui taistelemaan ottelusta kotivoiton laatupuolustaja Petteri Nikkilän sekä maalivahti Emil Larmin johtamina. Se kertoo paljon joukkueen tämänhetkisestä taistelutahdosta.

Tapparan terveystilanne on tällä hetkellä hyvä ja joukkueella ei ainakaan julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan ole tällä hetkellä loukkaantumisia. Toki pudotuspeleissä pelaajat pelaavat puudutuksilla ja jokaisella joukkueella on varmasti paljon kolhuja, mutta ainakin toistaiseksi kirvesrinnat ovat saaneet jokaiseen otteluun jalkeille parhaan mahdollisen kokoonpanon. Maalivahtien taistossa Emil Larmi on vetänyt toistaiseksi hieman pidemmän korren, sillä hänen loistavat otteet ovat olleet HPK:n tukipilari koko kevään.

HPK on ollut mielestämme ottelusarjassa hieman laadukkaampi joukkue, sillä Tappara ei ole saanut itsestään aivan materiaalin edellyttämään tasoa irti muutamia hetkiä lukuunottamatta. HPK onkin saanut kovalla työllä ja asenteella kurottua Tapparan materiaaliedun kiinni. HPK lataa varmasti kaikki panokset piippuun tähän lauantaina otteluun, jotta se saa katkon paikan ensi viikolle kotikentälleen Rinkelinmäelle. Tappara on ottelussa kotiedun turvin suosikki, mutta vierasvoitto toteutuu hieman yli kolme kertaa kymmenestä ja HPK:n vierasvoitosta tarjottu kerroin 3,30 tarjoaa etua pelaajille. Kannattaa seurata lauantaiaamuna ottelun kokoonpanotietoja, sillä HPK:n avainpelaajien mahdolliset poissaolot vaikuttavat hieman joukkueiden voimasuhteisiin.

  • 1X2 todennäköisyysarvio: 42-25-33%.
  • 1-2 (moneyline) todennäköisyysarvio: 54-46%.

Pelisuositus:

Tappara - HPK: 2.
3,30 @ Nordicbet.
Todennäköisyysarvio (1X2): 42-25-33%
OA: 1,09.
Kerroinraja: 3,03.

  • Erittäin monipuolinen kerrointarjonta
  • Suomenkielinen sivusto
  • Verovapaat voitot

Kommentit

Palaute