Titans - Jaguars: (AH: -4,0) 1

7 joulukuu 2018 at 03:20 - Am. Jalkapallon, USA - NFL
Nissan Stadium
6 joulu 2018 at 14:48 (Päivitetty 7 joulu 2018 at 15:14) 06/12
4
0

Titans eliminoi Jaguaarit Nissan Stadiumilla.

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 57-3-40%
Vedon arvo: 109,59%
Pelattavissa kertoimiin: 1,70
Osuma/Ohi:
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Amerikkalaisen jalkapallon kuninkuussarjassa pelataan torstain ja perjantain välisenä yönä yksi peli, kun Tennessee Titans isännöi Jacksonville Jaguarsia Nissan Stadiumilla. Tanskalaisen yhteistyösivustomme NFL-asiantuntija Lasse Meineche uskoo, että Titans ei anna kotikentällään Jaguaareille mahdollisuuksia. 

Kotijoukkue Titans on ollut viime aikoina hyvässä lyönnissä ja se on voittanut viidestä edellisestä kamppailustaan kolme. Voitoista kaksi on tullut kotikentällä ja molemmat tappiot se kärsi vieraissais Indianapolis Coltsia ja Houston Texansia vastaan. Viime viikonloppuna Titans kaatoi kotikentällään New York Jetsin lukemin 26-22. 

Vierailija Jacksonville Jaguarsin kausi on ollut vaikea ja joukkue on voittanut kahdestatoista ottelustaan ainoastaan neljä. Seitsemästä edellisestä ottelustaan se on voittanut vain yhden, kun viime viikonloppuna se onnistui raapiman tahmean 6-0 kotivoiton Indianapolis Coltsista. Ennen tuota ottelua joukkueen puolustus vuoti pahasti.

Titans on ottelussa koti- ja materiaaliedun selvä suosikki ja Pinnaclen tarjoama isäntien voittokerroin aasialaisella tasoituksella (-4.0) on hyvä pelikohde. 

Titansin puolesta puhuu:

 • Jaguaarien mahat saattavat olla täynnä viime viikonloppuisesta maukkaasta 6-0 kotivoitosta Coltsia vastaan. 
 • Jaguaarien peli on ailahdellut rajusti läpi kauden ja usein hyvää ottelua on seurannut huonompi jakso/ottelu. 
 • Titans nauttii vahvaa kotietua, sillä se on voittanut viidestä kotiottelustaan neljä ja voittoprosentti kotikentältä on tällä kaudella 80,00%. 
 • Titans päästi Jetsiä vastaan 22 pistettä, mutta Jets teki ottelussa peräti viisi potkumaalia. 
 • Perustasoltaan Titans on joukkueista laadukkaampi kokonaisuus.

Varo näitä: 

 • Jaguaarien ”pass rush” toimi hyvin edellisessä ottelussa Coltsia vastaan ja se ei päästä Titans-hyökkäystä todennäköisesti helpolla tässäkään ottelussa. 
 • Titans-hyökkäys ei ollut parhaimmillaan Jetsiä vastaan, mutta se onnistui kuitenkin tekemään voittoon tarvittavat pisteet. 
 • Jaguaarit saavat tähän otteluun takaisin tärkeän Leonard Forunetten (RB).

Pelisuositus:

Titans - Jaguars (AH: -4,00) : 1.

1,87 @ Pinnacle.
Todennäköisyysarvio sisältäen tasoituksen: 57-3-40%
OA: 1,09.
Kerroinraja: 1,70.

Lasse Meineche on tanskalaisen yhteistyösivustomme ammattivedonlyöjä ja -vihjaaja, joka on erikoistunut amerikkalaisen jalkapallon kuninkuussarjan, NFL:n vedonlyöntiin. Hänen kirjoittamansa vihjeet löydätkin nyt myös käännettynä suomeksi Urheiluveikkaus.comista!

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute