Tottenham Hotspur - Liverpool: 2 - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
6 marraskuu 2022 at 18:30 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Tottenham Hotspur Stadium    Andy Madley
6 marras 2022 at 09:59 (Päivitetty 6 marras 2022 at 20:22) 06/11
11
0

Liverpool pakkovoiton edessä siipirikkoista Spursia vastaan

Todennäköisyys (1-X-2): 28-22-50%
Vedon arvo: 105,00%
Pelattavissa kertoimiin: 2,00
Osuma/Ohi: 1-2
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Tottenham Hotspur vs Liverpool!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Spursilla on alla kaksi todella kuluttavaa vierasottelua
  • Liverpoolin terveystilanne on paranemaan päin
  • Isäntien loukkaantumistilanne on huolestuttava
Kertoimien markkinat kuvaus

Liverpool lasketaan sunnuntaina vieraissakin ennakkosuosikiksi, vaikka alla ovat tappiot sarjan häntäpään joukkueille. Reds on kuitenkin saapunut pelaamaan panosten ollessa korkeat ja vierasvoitto antaa mukavasti arvoa.

Kaksi epäinhimillisellä tahdilla jo viikkokausia raatanutta ryhmää kohtaa sunnuntaina korkeiden panosten kamppailussa. Tottenham on sunnuntaihin lähdettäessä Valioliigan sarjataulukon sijalla kolme, mutta muita kärkipään ryhmiä vastaan otteet ovat jääneet kevyiksi. Manageri Antonio Conte antoi taannoin asiasta varsin suoran arvion lehdistötilaisuudessa. Nyt Spurs on pelannut lyhyen ajan sisään kaksi vierasottelua, joissa kummassakin se on joutunut jättämään jo valmiiksi väsyneenä kentälle aivan kaiken. Bournemouthia vastaan joukkueen piti nousta kahden maalin takaa voittoon lisäajalla ja viikolla Marseillen vieraana Tottenham oli valtavan paineen alaisena. Jälleen lisäajalla syntynyt voittomaali vei Tottenhamin lohkovoittoon ja riemukkaaseen jatkopaikkaan huipputasaisessa lohkossa.

Liverpool pelasi viikolla jo käytännössä panoksettoman Mestarien liigan ottelun Napolia vastaan, sillä molemmat olivat varmistaneet jo jatkopaikkansa ja Liverpoolin olisi tullut voittaa neljällä maalilla voittaakseen lohkon. Esitys oli silti ehjä, sillä Euroopan ja Italian kentillä dominoinut Partenopei kaatui maalein 2-0. Liverpool onkin voittanut tällä kaudella sekä Manchester Cityn, Napolin että Newcastlen mutta hävinnyt vastaavasti kaksi edellistä Valioliigaotteluaan Nottinghamille sekä Leedsille. Kumpikin liigaotteluiden vastustajista lähti kamppailuun sarjajumbona, joten on suuri kysymys mikä versio Liverpoolista mahtaa saapua paikalle. Vierasvoittoa puoltaa se seikka, että ns. suuriin otteluihin Pool on tullut parempana versiona itsestään ja tuolloin Jürgen Kloppin joukot ovat erittäin vaikea lyötävä kenelle tahansa. 

Spursin hyökkäyspään tilanne ei antanut viikollakaan minkäänlaista varaa rotaatioon ja Son Heung-Minin Marseille-ottelussa saama vakava silmän alueen vamma on valtava isku isännille. Nyt Liverpool voi nostaa prässiään tutummalla tavalla ja selustaan on silti vaikeampi iskeä. Liverpool on myös saamassa miehiä hiljalleen takaisin hoitohuoneelta ja Napoli-ottelussa Kloppilla oli myös mahdollisuus kierrättää hieman miehistöään. Taulukossa vasta sijalla 9 olevien vieraiden takamatka viimeiseen Mestarien liigaan oikeuttavaan sijoitukseen on jo kahdeksan pistettä ja sunnuntain ottelu alkaa kuulua jo pakkovoittojen sarjaan. 

Perusteltu vetovihje otteluun Tottenham - Liverpool on vierasvoitto panostasolla 5/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute