" " " "" "

Tottenham Hotspur - Watford: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Ei

Ottelukeskus
29 elokuu 2021 at 16:00 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Tottenham Hotspur Stadium    Andre Marriner
28 elo 2021 at 16:13 (Päivitetty 29 elo 2021 at 17:54) 28/08
3
0

Tottenhamin ja Watfordin kamppailu antaa etua vähämaalisuuden osalta

Mahdollisuus: 58%
Vedon arvo: 103,82%
Pelattavissa kertoimiin: 1,72
Osuma/Ohi: 1-0
Betsafe Lyö vetoa nyt: Betsafe
Spurs on selkeä suosikki jatkamaan vahvaa kauden aloitustaan, mutta Watford hakee vähämaalista vääntöä.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Tottenhamin puolustus pitänyt nollan kolmessa neljästä kauden ottelustaan
  • Watford sai pidettyä viikolla oman päänsä puhtaana
  • Nuno Espirito Santon johdolla Spurs on entistäkin vaikeampi murrettava
Kertoimien markkinat kuvaus

Sunnuntain kuuma kysymys kuuluu, onnistuuko Spurs avaamaan Watfordin pakan? Neljässä pelaamassaan ottelussaan yhteensä yhden maalin päästänyt Tottenham on suuri ennakkosuosikki myös sarjanousijaa vastaan, mutta BTTS no tarjoaa silti mukavan pelikohteen.

Nuno Espirito Santon saavuttua Tottenhamin pääkäskijäksi tulokset ovat olleet välittömästi erinomaisia. Kahdessa Valioliigakamppailussa ovat kaatuneet Manchester City sekä portugalilaismanagerin edellinen seura Wolverhampton. Konferenssiliigan karsinnoissa tuli ensin tappio Pacos Ferreiran vieraana, mutta tämän viikon torstaina Spurs varmisti paikkansa lohkovaiheessa maalein 3-0. Kun seuran hyökkääjäikoni Harry Kane saatiin vielä koko kesän kestäneen saagan päätteeksi jäämään Tottenhamin riveihin, pullat ovat seuran osalta varsin hyvin uunissa. Sunnuntaina Espirito Santo hakee ensimmäisenä Tottenham-managerina yli 70 vuoteen kolmea voittoa kolmesta ensimmäisestä luotsaamastaan Valioliigamatsista Spursin riveissä.

Sarjanousija Watford aloitti kautensa riemukkaasti voittamalla Aston Villan lukemin 3-2, mutta paluu maan pinnalle tapahtui heti seuraavalla kierroksella Brighton kaataessa Hornetsin 2-0. Viikolla pelatussa FPL-cupin ottelussa oli Xisco Munozin joukkojen vuoro pitää maali puhtaana Crystal Palacen kustannuksella, kun voitto kirjattiin lukemin 1-0. Pelaajana pitkän uran tehneen Munozin manageriura on pitänyt sisällään lyhyitä pestejä Espanjassa sekä Dinamo Tbilisissä, kunnes mies nimitettiin Hornetsin peräsimeen. On selvää, ettei vieraiden hyökkäyskalusto riitä yksittäisistä valonpilkahduksista huolimatta tekemään riittävää jälkeä Valioliigassa säilymiseen joten joukkueena puolustaminen on elinehto Spursin kaltaisia ryhmiä vastaan.

Materiaalietu on vahvasti Spursin puolella, mutta Espirito Santo on kokenut kehäkettu joka ei lähde helposti avaamaan peltejä enempää kuin on tarpeen. Tottenhamin pakka on tiivis ja se kykenee hallitsemaan peliä avaamatta liikaa tilaa Watfordin vastaiskuille. Mikäli Spurs pääsee nopeasti johtoon, ottelu voi aueta mutta nollapeli ja maaottelutauolle lähteminen puhtaalla pelillä maistuisi taatusti isännille. Vähämaalisuus maistuu, mutta repeämisefektin mahdollisuuden vuoksi lapulle otetaan maksava BTTS No, jota ostetaan arvolla 3,5/10.

  • Hyvät vedonlyöntibonukset & kampanjat
  • Toimii kuin unelma
  • Live-streamit katsottavissa

Kommentit

Palaute