UEFA Champions League: Voittaa Mestarien liigan: Juventus

1 kesäkuu 2019 at 21:45 - Jalkapallo, Eurooppa - UEFA Champions League
2 tammi 2019 at 18:08 (Päivitetty 17 huhti 2019 at 00:00) 02/01
56
0

Mahdollisuus: 17%
Vedon arvo: 127,50%
Pelattavissa kertoimiin: 5,88
Osuma/Ohi:
CoolBet Lyö vetoa nyt: CoolBet

Juventusilla on Mestarien liigassa edessä ensimmäisellä jatkopelikierroksella isot haasteet, kun se arpa toi joukkueelle vastaan tiukasti puolustavan Atletico Madridin. Tämä nostikin italialaisten kertoimia jonkin verran - entistäkin houkuttavammaksi. Eli vaikkakin reitti UCL-mestaruuteen on alkujaan monia muita vaikeampi, on Juventusin tason huomioiden mestaruus ehdottomasti hyvin haarukassa.

Esimerkiksi peliyhtiöiden ykkössuosikin Manchester Cityn pelaaminen on takkuillut vuoden taitteessa Valioliigassa, kun joukkue hävisi peräkkäin Leicesterille ja Crystal Palacelle. Myös Barcelona on Juventusia edellä kertoimien listauksissa, mutta jopa 7,50 kerroin houkuttaa tästä kaksikosta allekirjoittanutta selvästi enemmän.

Juventusillakin on tietty omat kompastelut tullut eteen tämän kauden aikana, ja se ehti muun muassa hävitä kotikentällä lohkovaiheessa heikolle Manchester Unitedille. Miksikään virheettömäksi koneistoksi ei italialaisia voi siis tietenkään väittää, mutta materiaalissa mitattuna se pystyy kyllä kilpailemaan tällä kaudella ihan minkä tahansa muun joukkueen kanssa.

Ja etenkin nyt, kun Cristiano Ronaldo takoo takuuvarmalla otteellaan maaleja Juventus-väreissä, nostaa se joukkueen osakkeita tottakai entistään. Voisikin väittää, että mikäli Juventusilta olisi löytynyt tällainen hyökkäyspään vaaramomentti vuosina 2015 tai 2017, olisi UCL-finaalit saattaneet mennä siltä suotuisammin.

Ronaldo olikin johtamassa Real Madridia kolmeen perättäiseen Mestarien liigan voittoon 2016-2018, eikä olisi lainkaan ihme, mikäli sama tapahtuisi nyt myös Juventusin leirissä. Sen verran laadukkaasta joukkueesta on nimittäin pelaajistoltaan kyse.

  • Innovatiivinen vedonlyöntialusta
  • Loistavat kertoimet
  • Hulppeat vedonlyöntibonukset ja -kampanjat

Kommentit

Palaute