" " " "" "
29 kesäkuu 2019 at 22:00 - Jalkapallo, Etelä-Amerikka - Copa America
Arena Fonte Nova    Wilton Pereira Sampaio
26 kesä 2019 at 17:38 (Päivitetty 30 kesä 2019 at 00:15) 26/06
8
0

Copa America, puolivälierä.

Todennäköisyys (1-X-2): 60-25-15%
Vedon arvo: 132,00%
Pelattavissa kertoimiin: 1,67
Osuma/Ohi: 0-0
Betsson Lyö vetoa nyt: Betsson

Copa American lohkovaihe on nyt pelattu ja turnauksen kahdeksan parasta joukkuetta on selvillä. Suurimpina suosikkeina pudotuspeleihin lähtevät isäntämaa Brasilia sekä Uruguay, joka kohtaa omassa puolivälieräottelussaan Perun. Uruguay on ottelussa iso suosikki ja vedonlyöntijätti Betssonin korotettujen kertoimien ansiosta pääsemme iskemään La Celesteä hulppealla kertoimella!

Uruguay selvitti lohkovaiheen ilman tappioita ottamalla kaksi voittoa ja pelaamalla kerran tasan. Avauskierroksella taivaansiniset kaatoivat solidin esityksen jälkeen Ecuadorin 4-0. Toisella kierroksella se jäi yllättäen Japania vastaan 2-2 tasapeliin ja oli ottelussa jopa kahdesti tappiolla. Lohkovaiheen päätösottelussa Uruguay kaatoi Chilen 0-1 ja varmisti samalla C-lohkon voiton seitsemällä pisteellä.

Perun lohkovaihe oli todell ailahteleva, sillä joukkue jäi avausottelussa 0-0 tasapeliin Venezuelan kanssa, vaikka joukkue onnistui ottelussa kaksi maalia tekemäänkin. Molemmat osumat hylättiin paitsioina VAR-tarkastuksen jälkeen ja 0-0 tasapeli oli pettymys Perulle. Toisessa ottelussa joukkue sai kuitenkin hanat auki myös sääntöjen puitteissa, kun joukkue onnistui kaatamaan heikon Bolivian lukemin 1-3. A-lohkon päätöskierroksella Peru joutui kuitenkin todelliseen mankeliin, kun isäntämaa Brasilia runnoi pallon viisi kertaa Perun verkkoon ja voitti ottelun 5-0. Tuosta ottelusta jäi isoja kysymysmerkkejä Perun ylle pudotuspelien kynnyksellä.

Uruguay on joukkueista selvästi laadukkaampi kokonaisuus ja taivaansiniset ovat Brasilian ohella koko turnauksen suurimpia voittajasuosikkeja Argentiinan tuskaillessa oman pelinsä kanssa. Uruguay voittaa ottelun noin kuusi kertaa kymmenestä ja pääsemme iskemään Uruguayn voittoa selvällä ylikertoimella, kiitos vedonlyöntitoimisto Betssonin.

Ottelu on Betssonin Viikon peli ja tähän otteluun on tarjolla korotettuja kertoimia. Voit katsoa tarkemmat ohjeet tarjouksen lunastamiseen vihjeen yllä näkyvästä kampanjasta.

Pelisuositus:

Uruguay - Peru: 1
2,20 @ Betsson.
Todennäköisyysarvio: 65%
OA: 1,32.
Kerroinraja: 1,67.

  • Paljon vedonlyöntibonuksia ja palkintoja
  • Kaikenkattava sivusto
  • Korkeat kertoimet

Kommentit

Palaute