Viktoria Plzeň - Real Madrid: (AH: +2,0) 1

Ottelukeskus
7 marraskuu 2018 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - UEFA Champions League - Champions League Grp. G
Doosan Arena Plzen    Deniz Aytekin
7 marras 2018 at 18:15 (Päivitetty 7 marras 2018 at 23:53) 07/11
3
0

Kompuroiva Real matkaa Tšekkeihin

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 58-0-42%
Vedon arvo: 102,08%
Pelattavissa kertoimiin: 1,72
Osuma/Ohi: 0-5
Unibet Lyö vetoa nyt: Unibet

Real Madrid -manageri Julen Lopetegui sai monoa täysin vihkoon menneen El Clasicon jälkeen, ja nyt nihkeästi operoinut joukkue toimiikin väliaikaisen managerin, Santiago Solari komennuksessa. Joukkue onnistui voittamaan uuden päävalmentajansa kanssa ensimmäisen koitoksensa, kun se kaatoi kotonaan Valladolidin 2-0 viime viikonloppuna, mutta optimaalisessa kuosissa ei Real todellakaan Tšekkeihin pääse matkaamaan.

Realilta onkin jo valmiiksi valskaavasta takalinjasta poissa niin Marcelo sekä Raphael Varane kuin myös Daniel Carvajal.

Plzeň ei ole tietty millään tapaa suosikki tässä ottelussa, mutta helpolla se ei Realia tule kotiviheriöllään päästämään. Joukkue ehtikin napata kotitasurin jo aiemmin Mestarien liigassa CSKA Moskovaa vastaan, ja Tšekin omassa pääsarjassa joukkueen maaliero näyttää seitsemän kotiottelun jälkeen lukemia 13-2.

Real voitti Plzeňin myös kotikentällään nihkeiden vaiheiden jälkeen "vain" 2-1, joten tasoitusveto tšekeille voisi olla hyvä peli-idea tähän kamppailuun.

Voit lukea sivuiltamme myös kattavan ennakon Viktoria Plzeň - Real Madrid -otteluun ja koko 6.-7. marraskuuta UCL-kierrokselle.

  • Verovapaa ja suomenkielinen sivusto
  • UnibetTV
  • Todella laaja kohdevalikoima

Kommentit

Palaute