" " " "" "
mainos

Watford - Arsenal: (AH: +0,25) 1

Ottelukeskus
15 huhtikuu 2019 at 22:00 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Vicarage Road Stadium    Craig Pawson
11 huhti 2019 at 13:00 (Päivitetty 15 huhti 2019 at 23:51) 11/04
9
0
Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 32-27-41%
Vedon arvo: 106,32%
Pelattavissa kertoimiin: 1,90
Osuma/Ohi: 0-1
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Tämän ottelun matchup sopinee mallikkaasti vastahyökkäyksiä suosivalle Watfordille, joka saa varmasti omat käännönpaikkansa hyökkäävää Arsenalia vastaan. Tykkimiehet toki voittivat joukkueiden aiemman kohtaamisen, mutta vieraissa joukkue ei ole ollut tällä kaudella parhaimmillaan.

Tämän lisäksi Arsenalia on myös rasittamassa torstain iso Eurooppa-liigan matsi Napolia vastaan.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Watford on äärimmäisen vaarallinen vastahyökkäyksissään, ja hyökkäysvoittoisesti pelaava Arsenal sopii sille vastustajana erittäin hyvin.
 • TOP6-joukkueita vastaan Watford puolustaa usein normaalia syvemmältä, mikä söisikin tässä ottelussa Arsenalin nopeiden hyökkääjien iskukykyä.
 • Arsenal on ollut heikko vierasjoukkue tällä kaudella. 15:sta vierasmatsistaan joukkue onkin voittanut tänä sesonkina ainoastaan viisi.
 • Arsenal hävisi viime kierroksella vieraissa täysin ansaitusti Evertonille, joka vertautuu laadultaan ja pelityyliltään varsin hyvin Watfordiin.
 • Tuossa Everton-Arsenal -matsissa tämän vihjeen pelilinjan kerroin oli ottelun alkaessa 1.75, kun taasen tässä ottelussa samainen kerroin on 2.04. Evertonin ja Watfordin välinen ero ei ole todellakaan näin suuri.
 • Arsenal pelaa Eurooppa-liigan puolivälierissä kaksi suurta peliä Napolia vastaan molemmin puolin tätä ottelua.
 • Arsenalin avainpuolustajiin lukeutuva Sokratis on sivussa tästä ottelusta pelikiellon vuoksi.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Paperilla katsottuna Arsenal on yleisesti laadukkaampi joukkue Watfordiin verrattuna.
 • Watford kaatoi edellisessä ottelussaan Wolvesin FA Cupin välierissä, ja eteni finaaliin. Onko ilmassa jo liikaa hyvän olon tunnetta, vai saako joukkue normaalin fokuksen otteluun?
 • Watford ei ole ollut kotonaan mitenkään kummoinen isäntä tällä kaudella, sillä joukkue on voittanut 15 kotimatsistaan vain kahdeksan tänä sesonkina.
 • Arsenalin viime aikojen heikompaan vireeseen on varmasti vaikuttanut muiden muassa keskikentän lukuisat poissaolot. Nämä sivussa olleet pelurit lienevät takaisin kokoonpanossa tässä ottelussa.
 • Joukkueiden aiempi kohtaaminen tällä kaudella päättyi Arsenalin 2-0-voittoon.
 • Watfordin tähtipeluri Gerard Deulofeu sai kolhuja FA Cupin välieräottelussa, ja hänen pelaaminen on tässä kamppailussa epävarmaa.

Kertoimet:

Korkein kerroin pelivihjeen valintaan löytyy Pinnaclelta, jossa kohdetta voi pelata nyt 2.04 -kertoimella. Kohteen auetessa kerroin oli Pinnaclella toki 2.18 -tasolla, joten nämä kerroinlukemat ovat siis olleet laskussa.

Suurin pudotus näissä kertoimissa nähtiinkin 3. huhtikuuta, ja mielenkiintoisin seikka onkin se, ettei lisää pudotusta tullut, kun Everton kaatoi Arsenalin sen hyvin heikon esityksen jälkeen.

Hivenen agressiivisella todennäköisyysjakaumalla valueta irtoaa itseasiassa lukuisille eri pelivalinnoille tämän ottelun osalta.

Kotivoitto (1-merkki): 3.40 (Betsson, NordicBet, Betsafe)

Tasapeli (X-merkki): 3.87 (Pinnacle)

Watford +0.25: 2.04 (Pinnacle)

Watford +0.5: 1.79 (Pinnacle)

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Watford:

Watford-leiristä nopea ja taitava laitahyökkääjä Deulofeu saattaa olla sivussa ottelusta. Hän iski Wolvesia vastaan tuon välierän voittomaalin jatko-ottelussa 104. peliminuutilla, mutta joutui tuon jälkeen poistumaan viheriöltä loukkaantumisensa myötä. Loukkaantuminen näytti varsin pahalta, mutta joukkue ei ole vielä kertonut hänen terveystilanteestaan mitään, joten hänen pelaamisensa ottelussa on siis tällä hetkellä vain epävarmaa.

Deulofeun lisäksi Watfordilta kuuluu samaiseen epävarma-kategoriaan myös puolustajat José Holebas sekä Kiko Femenía, mutta näille paikoille Watfordilta löytyy mukavasti päteviä korvaajia - sikäli mikäli jos kaksikosta jompi kumpi joutuu ottelusta sivussa olemaan.

Arsenal:

Kuten jo aiemmin sanottua, Arsenalin puolustuslinjan johtohahmo Sokratis on sivussa Watford-ottelusta pelikiellon vuoksi. Kreikkalaistoppari nappasi viime kamppailussa kauden kymmenennen varoituksensa, mikä tarkoittaa kahden matsin huilia.

Arsenal pelaa toki myös torstaina Eurooppa-liigassa puolivälierämatsin Napolia vastaan, mikä voi tuoda omia, uusia poissaoloja loukkaantumisten ja muiden kolhujen muodossa.

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute