Watford - Crystal Palace: 1

Ottelukeskus
16 maaliskuu 2019 at 14:15 - Jalkapallo, England - FA Cup
Vicarage Road Stadium
14 maalis 2019 at 12:16 (Päivitetty 16 maalis 2019 at 16:11) 14/03
4
0

FA Cup, puolivälierät

Todennäköisyys (1-X-2): 42-30-28%
Vedon arvo: 103,74%
Pelattavissa kertoimiin: 2,38
Osuma/Ohi: 2-1
CoolBet Lyö vetoa nyt: CoolBet

Tämänhetkiset kertoimet eivät kuvasta joukkueiden voimasuhteita kunnolla, ja isäntäjoukkueen kerroin tulisikin olla tässä tapauksessa matalampaa luokkaa. Crystal Palace on ollut toki vahva vierasjoukkue, mutta Watford on onnistunut ottamaan Palacelta päänahan jo kahdesti tällä kaudella.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Watford on vähintäänkin yhtä vahva joukkue kuin Crystal Palacekin, ja vielä kotiedun kanssa sen pitäisi olla suurempi suosikki tässä ottelussa.
 • Joukkueet kohtasivat toisensa mm. tammikuussa, jolloin johtavat ja parhaat vedonlyöntiyhtiöt määrittivät joukkueet kaikkinensa tasavahvaksi parivaljakoksi. (*)
 • Nämä joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kahdesti, ja Watford on voittanut näistä kohtaamisista molemmat maalein 2-1.
 • Watford on kierrättänyt kokoonpanoaan varsin runsaasti viime aikoina, ja joukkueen pelaajiston pitäisikin olla tuoreessa iskussa tässä vaiheessa kautta. Loukkaantumisiakaan ei Watfordilla pahemmin ole päänvaivana.
 • Palacen puolustuksesta puuttuu edelleenkin tärkeä toppari Mamadou Sakho, kun ranskalaispakki on ollut sivussa jo jokusen viikon loukkaantumisen vuoksi.
 • Aiemmissa otteluissa aloitteiden teko on jäänyt pallolla Palacelle, minkä kanssa joukkue ei olekaan aivan omimmillaan, sillä Palace pelaakin parhaiten vastahyökkäysten kautta.
 • Watfordin liukasliikkeinen hyökkäys pitäisi onnistua luomaan tarvittavat maalipaikat Palacen raskasjalkaista puolustusta vastaan.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Crystal Palace on ollut tällä kaudella Valioliigassa vahva vierasjoukkue (6. paras), kun taasen Watford on keskitason kotijoukkue (9. paras).
 • Kyseessä on tärkeä cup-ottelu (puolivälierät), ja usein nämä cup-ottelut ovatkin vaikeammin ennustettavissa perus sarjaotteluihin verrattuna.
 • Watford-puolustaja Manuel Britosin pelaaminen on ottelussa epävarmaa, mutta hänen poissaolonsa ei ole joukkueella paha rasti, sillä oivia paikkaajia löytyy sen puolustuslinjaan.
 • Joukkueiden aiempiin kohtaamisiin verrattuna Palacen hyökkäys on vahvistunut selvästi tammikuussa hankitulla Michy Batshuayilla.
 • Näin tärkeässä cup-ottelussa kumpikaan ei hajua pullahtaa cupista ulos, joten ottelusta voi tulla myös tarkkaavainen ja maltillinen kohtaaminen, jossa ei maalipaikoilla juhlita.
  • Kyseessä onkin periaatteessa ainoa kilpailu tällä kaudella, josta nämä joukkueet voivat kaivaa jonkinlaisen pystin palkintokaappiinsa. Kumpikaan ei halua menettää tätä mahdollisuutta.
 • Watford on kierrättänyt kokoonpanoaan paljon viime aikoina, mikä toki säästelee avainpelaajia, mutta samoin se voi rikkoa rytmiä ja pelivirettä joukkueen sisällä.

Lisähuomiot:

* = 12. tammikuuta joukkueet kohtasivat Crystal Palacen kotiviheriöllä, jossa johtavat peliyhtiöt sulkivat pelikohteensa kertoimilla, jotka vastasivat seuraavaa todennäköisyysjakaumaa: 41 - 29 -30. Kun tästä vähemtää pienen kotikentän tuoman edun pois, määrittivät markkinat joukkueet siis keskenään hyvinkin samantasoisiksi nipuiksi (pieni etu jopa Watfordilla).

Kertoimet:

Kohteiden auetessa Watfordin kotivoiton kerroin heilui tämän ottelun osalta parhaimmillaan jopa 2.75 -tasolla (Coolbet). 1-merkin kertoimet ovat kuitenkin pudonneet näiltä helmikuun loppupuolen päiviltä hiljakseen, ja Coolbetilta löytyvä markkinatoppi onkin nyt 2.47 -lukemissa.

Valueta löytyy pelivalintaan myös Pinnaclelta, jolla kerroin tälle kotivoitolle on vain pykälää huonompi - eli 2.46. Myös Unibet, 18Bet, LeoVegas, NordicBet, Mr. Green, Betsafe, 888Sport ja Betsafe tarjoavat kohteeseen pelattavan kertoimen (2.40) tarjotun valuen osalta.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Watfordia ei loukkaantumiset tai pelikiellot tällä hetkellä pahemmin vaivaa, sillä keskuspuolustaja Miguel Britos on ainoa pelaaja, jonka esiintyminen ottelussa on edes epävarmaa.

Crystal Palacelta on taasen loukkaantuneiden kirjoissa keskuspakki Mamadou Sakho, vasen laitapuolustaja Pape Souaré sekä hyökkäyspäässä vaikuttava Connor Wickham. Näistä kuitenkin vain Sakho voidaan lukea sinänsä mainitsemisen arvoiseksi poissaoloksi, sillä kaksi jälkimmäisenä mainittua eivät ole Palace-leirissä pahemmin peliminuutteja tällä kaudella saaneet vyölleen.

Watford: Foster - Janmaat, Mariappa, Cathcart, Holebas - Capoue, Doucoure - Hughes, Pereyra - Deeney, Deulofeu

Crystal Palace: Guaita - Wan-Bissaka, Tomkins, Dann, Aanholt - McArthur, Kouyate, Milivojevic - Townsend, Batshuayi, Zaha

 • Innovatiivinen vedonlyöntialusta
 • Loistavat kertoimet
 • Hulppeat vedonlyöntibonukset ja -kampanjat

Kommentit

Palaute