" " " "" "

Watford - Liverpool: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
16 lokakuu 2021 at 14:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Vicarage Road Stadium    Jonathan Moss
14 loka 2021 at 15:01 (Päivitetty 16 loka 2021 at 16:19) 14/10
2
0

Claudio Ranierin paluu Valioliigaan tapahtuu värikkäissä merkeissä

Todennäköisyys (yli-alle): 65-35%
Vedon arvo: 104,65%
Pelattavissa kertoimiin: 1,54
Osuma/Ohi: 0-5
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Watfordin managerivaihdos yllätti monet ja lauantaina Hornets kohtaa vieraskentillä maaleja takoneen Liverpoolin.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Liverpool tehnyt vähintään kolme maalia jokaisessa Valioliigan vierasottelussaan
  • Maaotteluiden vuoksi vierailta todennäköisesti sivussa maalivahti Alisson sekä keskikentän pohja Fabinho
  • Isännillä uutta energiaa managerivaihdoksen jälkeen
Kertoimien markkinat kuvaus

Lauantain Valioliiga-avauksen ympärillä on paljon kysymysmerkkejä, mutta runsas maalimäärä on ehdottomasti oletusarvo Watfordin ja Liverpoolin kohdatessa. Vaikka kamppailussa voidaan nähdä todellinen maalijuhla, parhaan arvon saa yli 2,5 maalin toteutuminen.

Professori on palannut. Watfordin seurajohto painoi jälleen kerran liipaisinta ja Xisco sai jättää pestinsä Hornetsin ruorissa jo kauden alkuvaiheissa. Tilalle napattiin Valioliigassa kaiken mahdollisen nähnyt Claudio Ranieri, jonka pesti Sampdoriassa oli päättynyt. Karismaattinen Ranieri pumppaa nousijajoukkueeseen runsaasti energiaa ja vaikka miehen ensisijainen tavoite on saada oma pää pidettyä puhtaana, vastassa on hyökkäysmylly joka on osoittanut tasonsa kauden alkumetreillä.

Liverpool tarjosi ennen maaottelutaukoa todellisen trillerin Manchester Cityn vieraillessa Anfieldilla. Lukemiin 2-2 päättynyt ottelu esitteli kaikkea mahdollista, mutta ennen muuta upeita maaleja. Verkko on heilunut myös Poolin vierasotteluissa, sillä Jürgen Kloppin suojatit ovat pelanneet viisi vierasottelua kaikissa kilpailuissa tehden peräti 17 maalia! Jokaisessa Valioliigan sekä Mestareiden liigan kamppailussa vastustaja on joutunut kaivamaan pelivälineen verkostaan vähintään kolmesti, joten helpolla Watfordin alakerta ei tule lauantaina pääsemään. 

Runsasmaalisen kamppailun puolesta puhuu myös Liverpoolin avainpelaajien mahdolliset poissaolot. Sekä maalivahti Alisson että keskikentän pohjalla operoiva huipputärkeä Fabinho lennätettiin maaotteluista yksityiskoneella Liverpooliin, mutta olisi yllätys mikäli miehet nähtäisiin avauskokoonpanossa lauantaina. Kloppin on mietittävä myös ensi viikon tärkeää UCL-kohtaamista Atletico Madridin vieraana, joten maalilla nähtäneen nuori Caoimhin Kelleher. Hyökkäyksessä Roberto Firmino saanee peliaikaa, sillä Diogo Jota saapui maaottelutauolta etuajassa pienen loukkaantumisen kanssa ja portugalilainen nähtäneen avauksessa vasta Atlétia vastaan. Positiivisella puolella Liverpool saa laitapuolustaja Trent Alexander-Arnoldin jälleen takaisin vaihtoehtoihinsa ja mies voi olla avauksessa jo lauantaina. 

Watfordilla on loukkaantumishuolia niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessäkin. Christian Kabaselen poissaolo puolustuksessa pakottaa Ranierin muutoksiin. Hyökkäyspäässä Josh King ei liene pelikuntoinen, mikä sotkee Hornetsin pakkaa entisestään. Jalkapallokansa muistaa hyvin Watfordin shokkivoiton keväältä 2020, kun Hornets kaatoi Liverpoolin 3-0 ja vesitti Redsin mahdollisuuden tappiottomaan kauteen. Tuolloin Liverpool saapui Vicarage Roadille 18 ottelun voittoputkessa, kun taas nyt vierailla on alla 19 tappiotonta ottelua. Ranierin paluu tuo väriä ja vieraat ovat huippuiskussa, joten lauantaina nähdään runsaasti väriä sekä erinomainen tarjous yli 2,5 maalilla. Sitä ostetaan peräti panoskoolla 5/10.

  • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
  • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
  • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute