8.2. Sunnuntaina maukas Valioliiga-moniveto!

 

  1. Burnley – West Bromwich: Tony Pulisin ja West Bromwichin tappioton putki päättyi, kun Tottenham ryösti pisteet viime viikonloppuna maalein 0-3. Tästä ei kuitenkaan pidä vetää liikoja johtopäätöksiä. Pulisin bussi varmasti kestää taas jatkossa, eikä WBA:aa vastaan ole helppo tehdä maaleja. Burnley on onnistunut 23 ottelussa vain 21 kertaa maalinteossa. Luvassa on kaikinpuolin tasainen ja hyvin vähämaalinen kamppailu, jossa ei käytännössä ole suosikkia. 

  2. Newcastle – Stoke: Molemmat tulevat otteluun tulikuumina. Newcastle kaatoi vieraissa Hullin maalein 0-3 ja Stoken QPR:n kotona 3-1. Materiaaliero joukkueiden välillä on hyvin kapea, mutta Newcastlen kotietu tekee siitä suosikin. Maalimäärällisesti ottelu on vaikeasti arvioitava, joten käytetään kohteeseen merkkejä reilusti. 
  3. West Ham – ManU: Hammers jäi viime viikolla Liverpoolin jalkoihin maalein 2-0. Länsilontoolaisilla on ollut isoja ongelmia nimenomaan suurseurojen kanssa. Tasoero joukkueiden välillä on selkeä vieraiden eduksi, vaikkakin West Ham on tällä kaudella esiintynyt edukseen ja vedot vedetään Unitedin kautta.  

Moniveto 2: Jalkapallo
Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Burnley – WBA

Koti

0

Vieras

0,1,2

2

Newcastle – Stoke

Koti

1,2,3

Vieras

0,2,3

3

West Ham – ManU

Koti

0,1

Vieras

2,3,4

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e – hinta 32,40€

Kampanja