Argentiina otti selvän 2-0 voiton Kreikasta ja samalla Maradonan suojatit varmistivat B-lohkon voiton yhdeksällä pisteellä.

Kreikan tiukka puolustuspeli onnistui pitämään pelin tasoissa koko ensimmäisen puoliajan, mutta toisella puoliajalla se ei enää kestänyt argentiinalaisten hurjaa vyörytystä. Ottelun avausosuma syntyi pelin 77. minuutilla, kun Martin Demichelis iski pallon maaliin kulmapotkun jälkitilanteesta.

Argentiinan toinen osuma syntyi vain minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua, kun Martin Palermo iski pallon maaliin. Tilannetta edelsi Lionel Messin hyvä veto.

Argentiina voitti B-lohkon puhtaalla pelillä ja kohtaa neljännesvälierissä Meksikon. Kreikan kisaurakka päättyi tähän otteluun. B-lohkon toinen jatkoonmenijä on Etelä-Korea, joka pelasi 2-2 tasapelin Nigerian kanssa illan toisessa ottelussa.

Päiväotteluissa jatkopaikkansa varmistivat Uruguay ja Meksiko.

Jalkapallon MM-kisat, tuloksia 22.6.2010:

Kreikka - Argentiina 0-2 (0-0)

0-1 Martin Demichelis (77) 0-2 Martin Palermo (89)

Nigeria - Etelä-Korea 2-2 (1-1)

1-0 Kalu Uche (12) 1-1 Lee Jung-soo (38) 1-2 Park Chu-young (49) 2-2 Yakubu Aiyegbeni rp (69)

Meksiko - Uruguay 0-1 (0-1)

0-1 Luis Suarez (43)

Ranska - Etelä-Afrikka 1-2 (0-2)

0-1 Bongani Khumalo (20) 0-2 Katlego Mphela (37) 1-2 Florent Malouda (70)