Valioliigaseura Fulham voitti Hamburger SV:n Eurooppa-liigan toisessa välieräottelussa 2-1 ja eteni loppuotteluun. Loppuottelussa Fulham saa vastaansa Atletico Madridin.

HSV siirtyi ottelussa johtoon 22. minuutilla, kun Mladen Petricin vapaapotku meni kotijoukkueen maaliin. Ensimmäiselle puoliajalle lähdettiin 0-1 vierasjohdosta.

Ottelua oli pelattu 70 minuuttia, kun Simon Davies tasoitti ottelun. Davies otti pitkän pystysyötön taitavasti haltuun ja siirsi kotijoukkueen tasoihin. Zoltan Gera sinetöi kotijoukkueen jatkopaikan kuusi minuuttia myöhemmin kulmapotkun jälkitilanteesta.

Fulham - Hamburger SV 2-1 (0-1)

0-1 Mladen Petric (22) 1-1 Simon Davies (70) 2-1 Zoltan Gera (76)

Fulham finaaliin yhteismaalein 2-1

Myös Liverpool eteni loppuotteluun.

Anfield Roadilla nähtiin yksi kauden jännittävimmistä otteluista, kun finaalipaikkaa haettiin jatkoajalta.

Avausosan kotikentällään 0-1 voittanut Atletico Madrid lähti toiseen osaotteluun puolustuskannalla. Puolustus kuitenkin petti hetkeä ennen ensimmäisen puoliskon päätösvihellystä. Kotiyleisöä huudatti Alberto Aquilani.

Toisella puoliskolla ei maaleja nähty, joten finalistia jouduttiin hakemaan jatkoajalta.

Yossi Benayounin osuma 95. minuutilla herätti tällä kaudella kovia kokeneen Liverpoolilaisryhmän toiveet. Ennenaikainen ilo jäi kuitenkin lyhyeksi. 102. peliminuutilla Atleticon Diego Forlanilla oli helppo työ sijoittaa pallo verkkoon Reyesin upeasta syötöstä ja hiljentää Anfield Road.

Liverpool - At. Madrid ja 2-1,1-0 (1-0)

1-0 Aquilani 44 2-0 Benayoun 95 2-1 Forlan 103

Atletico jatkoon yhteismaalein 2-2. (vierasmaalisääntö)

Eurooppa-liigan loppuottelu pelataan 12. toukokuuta Hampurissa.