Karjala-turnauksen lipunmyynti alkanut vilkkaasti

Helsingin Hartwall Areenassa 11.–14. marraskuuta pelattavan Karjala-turnauksen lipunmyynti on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle. Noin kaksi kolmasosaa lipuista on jo myyty ja pian onkin korkea aika lunastaa liput erityisesti, jos haluaa itselleen paikan alakatsomon parhaimmilta paikoilta.

Perinteikäs Karjala-turnaus käynnistää A-maajoukkueen kiekkokauden ja samalla 2010–2011 miesten Euro Hockey Tourin. Hartwall Areenan yleisölle on luvassa takuuvarmaa viihdettä ja todellista vääntöä, kun Leijonien kanssa Karjalan herruudesta taistelevat Ruotsin, Tsekin ja Venäjän maajoukkueet.

Areenalla tapahtuu Karjala-turnauksen aikana myös otteluiden ulkopuolella. Torstaina ennen Suomen ja Venäjän peliä katsojat pääsevät todistamaan kiekkolegenda Raimo ”Raipe” Helmisen maajoukkuepaidan jäädyttämistä. Lauantain Tsekki-ottelussa Leijonat saapuvat jäälle lähtöseurojensa eli kiekkouran ensimmäisten seurojensa junioreiden saattamina.

Sunnuntaina 14.11. Areenalla saavat erityishuomion isät. Isänpäivää voi tulla viettämään Areenalle vaikka koko perheen voimin – tarjolla on kaksi huippupeliä, illalla vieläpä aina jännittävä Suomen ja Ruotsin kohtaaminen. Otteluiden välissä Areenan TV-monitoreista voi seurata päivän muuta urheilutarjontaa.

Karjala-turnauksen pääsyliput myydään päiväkohtaisina lippupaketteina, joihin sisältyy torstaina yksi ja viikonlopun molempina päivinä kaksi ottelua. Lippujen hintahaitari on 15-30 euroa, lisäksi myynnissä on lastenlippuja 3-11 –vuotiaille kiekkojännäreille. Liput myy Lippupiste.

Yhteensä neljä kertaa kauden aikana pelattava Euro Hockey Tour jatkuu joulukuussa Moskovan 1st Channel Cupin -turnauksella, jonka avausottelu Suomi-Tsekki pelataan poikkeuksellisesti Espoon Barona Areenalla torstaina 16. joulukuuta.

Karjala-turnauksen otteluohjelma:

To 11.11.  
klo 18.30  Suomi-Venäjä 
torstain Tsekki-Ruotsi ottelu pelataan Tsekeissä

La 13.11.
klo 13.00  Ruotsi-Venäjä 
klo 16.30 Suomi-Tsekki

Su 14.11.  
klo 12.00 Tsekki-Venäjä
klo 17.30 Suomi-Ruotsi

Lisätietoa: www.karjalaturnaus.fi
Pääsyliput: www.lippu.fi

Kampanja