Yhdessäkään lauantain Liigacup- puolivälierässä paremmuudesta ei päästy selvyyteen varsinaisella peliajalla.

HJK-JJK rp-kisan jälkeen 5-6 (0-0)

Päivän pommista vastasi Jyväskyläläinen JJK. Kettupaidat tiputtivat ennakkoon otteluun suursuosikkina lähteneen HJK: n. Kertoimet HJK: n voitolle pyörivät 1.30 paikkeilla.

Ottelun varsinaisella peliajalle ei nähty maaleja ja Liigacupin sääntöjen mukaisesti jatkoonmenijä ratkaistiin välittömästi rangaistuspotkuilla, ilman jatkoaikaa. Ratkaisevan osuman ampui JJK: n viides laukoja, Mathias Lindström. JJK jatkaa välieriin.

HJK sai ottelusta jobinpostia, kun keskikentän työmyyrä Mika Väyrynen joutui jättämään ottelun kesken 65. minuutilla. Kyse oli ilmeisesti pohjevammasta.

JJK saa vastaansa välierissä TPS:n.

MYPA-KuPS rp-kisan jälkeen 3-4 (1-1, 0-0)

Myös Kouvolassa päädyttiin rangaistuspotkukilpailuun, kun varsinainen peliaika päättyi lukemiin 1-1. Kups aloitti maalinteon 36. minuutilla Omar Colleyn toimesta. MYPA kuittasi kuitenkin välittömästi maalin jälkeen. Maalintekijänä Jonathan Okafor.  Ratkaisevan maalin rp- kisassa Kuopiolaisille iski kokenut, viisinkertainen Suomen mestari Rami Hakanpää. Kups jatkoon.

Kupsin välierävastus selviää huomenna pelattavasta ottelusta RoPS – FC Lahti.

TPS-FF Jaro rp-kisan jälkeen 4-3 (1-1, 0-0)

Ennakkoon huomattavana altavastaajana ottelun lähtenyt Jaro pisti turkulaiset yllättävän koville.  Varsinainen peliaika päättyi tasan 1-1. Maalintekijät: Juho Lehtonen (TPS) ja Simon Skrabb (Jaro).

Kotijoukkue vei rp-kisan 4-3 ja etenee näin välieriin. Ratkaisevan osuman pilkulta iski Dennis Okaru.