Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue on sijoittunut kuudenneksi MM-kisoissa Yhdysvalloissa. Pikkuleijonat hävisi sijoitusottelunsa Sveitsille voittomaalikisan jälkeen maalein 2–3.

Suomi meni ottelussa 1–0-johtoon jo 22 sekunnin jälkeen Teemu Pulkkisen maalilla. Sveitsi tasoitti kuitenkin 1–1:een pari minuuttia myöhemmin.

Erik Haula vei Pikkuleijonat 2–1-johtoon alivoimalla hieman ennen avauserän päättymistä. Sveitsin 2–2-tasoitus tuli toisen erän alussa ylivoimalla.

Neljännelle kierrokselle venyneen voittomaalikilpailun ainoasta onnistumisesta vastasi Sveitsin Yannick Herren. Suomalaisista rankkarikisaan osallistuivat kahdesti ampunut Pulkkinen, Haula ja Joonas Donskoi.

Suomi - Sveitsi rl 2-3 (2-1,0-1,0-0)

0.22 1-0 Pulkkinen (Haula,Pakarinen) 2.56 1-1 Pestoni 18.03 2-1 Haula (Tallberg,Vatanen) av 25.23 2-2 Camperchioli (Trutmann, Niederreiter) yv 2-3 Herren