Leijonat palasi viiden vuoden tauon jälkeen kotiturnauksensa voittajaksi jääkiekon miesten epävirallisessa EM-sarjassa. Jukka Jalosen valmentama Leijonat sytytti sunnuntaina Helsingin Areenan yleisön kirimällä päätöserässä 4–1 -voittoon.Leijonat oli voittanut Helsingissä viimeksi vuonna 2005. Sen jälkeen Venäjä vei turnauksen neljä kertaa peräkkäin.Ruotsin kaadossa Leijonien kolmannen erän maaleista vastasivat Pasi Puistola, Petri Kontiola, Jarkko Immonen ja Ville Peltonen. Puistolan ylivoimaosuman jälkeen Kontiolan voittomaali syntyi erän puolivälissä.Myöhemmin Immonen yllätti Ruotsin maalivahdin Daniel Larssonin etukulmasta, ja Peltonen teki päätösosuman tyhjiin.Suomi, Ruotsi ja Venäjä päätyivät kaikki kuuteen pisteeseen voitettuaan kukin kaksi otteluaan turnauksessa, ja keskinäisten pelien vertailussa Suomi selvisi voittajaksi. Kevään maailmanmestari Tshekki hävisi turnauksessa kaikki pelinsä.EM-sarja jatkuu joulukuussa Moskovassa. Tuon turnauksen avausottelunsa Leijonat pelaa 16. joulukuuta Espoossa, jossa se kohtaa Tshekin.

Suomi-Ruotsi 4-1 (0-0,0-1,4-0)

31.43 0-1 Robert Nilsson (Björn Melin, Niklas Persson) 50.00 1-1 Pasi Puistola (Jori Lehterä, Janne Niskala) yv 52.04 2-1 Petri Kontiola (Janne Lahti, Jyrki Välivaara) tv 56-48 3-1 Jarkko Immonen (Janne Lahti, Antti Pihlström) 59.26 4-1 Ville Peltonen tm

Maalivahdit FIN: Petri Vehanen 10+5+11=26 SWE: Daniel Larsson 5+16+4=25