Vedonlyöntibonukset: Hanki kunnon bonus vedonlyöntiin

Bonuslista päivitetty viimeksi: 01.02.2016

Vedonlyönti bonus saattaa olla suomalaiselle Veikkauksen urheiluvedonlyöntiä harrastaneelle outo käsite. Tämä johtuu pitkälti siitä, että kansallinen Veikkaus ei ole koskaan tarjonnut bonuksia vedonlyöntiin. Tässä artikkelissa kerromme tietoa netin parhaista vedonlyöntibonuksista ja ajankohtaisista tarjouksista. Bonukset esitellään suuruusjärjestyksessä.

Kovan kilpailun takia vedonlyöntitoimistot ovat pakotettuja tarjoamaan maukkaita talletusbonuksia ja veikkausbonuksia uusille asiakkaille. Vedonlyöntibonuksissa bookkeri tarjoaa yksinkertaisesti uuden asiakkaan ensimmäiselle talletukselle ilmaisen vastineen. Yleensä vastine määritellään prosenteissa.

Talletuksen jälkeen pelaajan pitää kierrättää vedonlyöntiyhtiön maksama ilmainen bonus vedonlyönnissä. Yleensä vedonlyöntisivut määrittävät kierrätysehdoissa kerroinrajan joka tulee ylittyä vedonlyöntibonusta panostettaessa.

Mistä kannattaa aloittaa vedonlyöntibonusten hakeminen?

Suosittelemme uusille pelaajille ainakin seuraavia bonuksia. Nämä vedonlyöntibonukset ovat markkinoiden parhaimmistoa ja niitä tarjoavat vedonlyöntiyhtiöt alansa pohjoismaista kärkikaartia. Lisäksi nämä viisi toimivat EU- alueelta, Maltan myöntämällä pelilisenssillä joten mahdolliset voitotkin on ovat 100% verovapaita.

Mitä bonuksia seuraavaksi?

Nälkä tietysti kasvaa syödessä ja mikäs sen mukavampaa, kun tarjolla on ilmaisia lounaita! Ensimmäiset kolme vedonlyöntibonusta selvitettyäsi (häviäminenhän on käytännössä mahdotonta, mikäli seuraa UV:n pitkävetovihjeitä) kannattaa suunnata seuraaville vedonlyöntitoimistoille bonusjahtiin….

Vielä kirsikat kakun päälle – pienemmät bonukset

Kun olet kerännyt kaikki yltä löytyvät vedonlyöntibonukset, olet tienannut bonusrahaa yhteensä jo yli 1400 euroa. Käyttämäsi bonukset ovat tämän hetken suurimpia netistä löytyviä bonuksia vedonlyöntiin. Tarjonta ei kuitenkaan pääty tähän sillä monet vedonlyöntitoimistot tarjoavat pienempiä bonuksia käyttöösi. Vaikka bonussummat ovat pienempiä, se ei tarkoita että bonukset olisivat jotenkin huonompia. Joissain tapauksessa esim. 25€ bonus pienellä kierrätyksellä pesee 100€ vedonlyöntibonuksen joka tulee kierrättää 20x. Alta löydät vielä listan bookkereiden vedonlyöntibonuksista.

Kampanja