Veikkausliigalle merkittävä yhteistyökumppani

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy, ISOVER ja Veikkausliiga ovat solmineet markkinointiyhteistyösopimuksen.

SG Rakennustuotteet Oy on Veikkausliigan tuorein yhteistyökumppani. Suurelle yleisölle yhteistyö tulee näkymään ISOVER-tunnuksin. ISOVER kehittää ja valmistaa markkinoiden korkealaatuisimpia lämmön- ja ääneneristeitä ja uskoo nyt solmitun yhteistyösopimuksen edistävän yhtiön ja sen tuotteiden näkyvyyttä.

– Jalkapalloilu on suosittu laji ja myös meidän asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme seuraavat sitä laajalti. Luonnollisesti haemme näkyvyyttä tätä kautta, SG

Rakennustuotteet Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Kim Nylund sanoo.

– Tämän lisäksi haluamme olla tukemassa suomalaista jalkapalloilua ja sen toivottavasti yhä kasvavaa menestystä.

Nyt solmittu sopimus kattaa kuluvan ja ensi kauden.

– Kyllä me haemme pitkäaikaista yhteistyötä Veikkausliigan kanssa. Nyt mennään ensi vuoden loppuun asti ja katsotaan sitten jatkoa.

Myös Veikkausliigan puolella ollaan nyt solmittuun sopimukseen tyytyväisiä ja uskotaan sen tuovan hyötyä molemmille osapuolille.

– Veikkausliiga haluaa yhteistyökumppaneikseen vahvoja yrityksiä, joilla on halu ja kyky olla mukana kehittämässä suomalaista jalkapalloa ja samalla voivat  hyödyntää yhteistyön selkeillä mitattavilla tuloksilla.

– Olemme todella tyytyväisiä että käytyjen keskustelujen pohjalta löysimme yhteisen näkemyksen SG Rakennustuotteet Oy:n kanssa yhteisen tulevaisuuden rakentamisesta, toteaa Risto Oksanen Veikkausliigasta.

Kampanja