Veikkausvihjeet

betsaus

 

 

Veikkausvihjeet tuleviin peleihin on hyvä tarkistaa, sillä veikkauskuponkien tekeminen ei ole pelkästään onnesta kiinni. Urheiluvedonlyönti on kasvattanut suurta suosiotaan myös meidän suomalaisten keskuudessa räjähdysmäisesti viime vuosien aikana, ja se ei ole mikään ihme, sillä onhan se jännittävä ja lisäksi myös tuottoisa harrastus.

Vedonlyönnissä pelaajan on mahdollista veikata kohteita aina urheilusta muihin erikoiskohteisiin saakka. Vetojen osuminen ei ole tuurista kiinni, vaan siihen tarvitaan myös paljon tietoa ja erilaisia vinkkejä. Siksi tarjoammekin tasokkaita ja käyttökelpoisia veikkausvihjeitä jokaiselle niitä kaipaaville.

Urheiluveikkauksen mahtavien veikkausvihjeiden avulla jokainen pelaaja saa napattua itsellensä mitä parhaimmat vetovinkit ja vieläpä täysin ilmaiseksi.

Näiden vihjeiden ansiosta vetojen lyöminen on mielettömän helppoa ja näin myös otteluiden seuraaminen on jännittävämpää. Oli sitten kyse jalkapallosta, jääkiekosta, tenniksestä tai mistä tahansa urheilulajista, meiltä löydät aina tasokkaat ja toimivat veikkausvihjeet.

Lajivalikoimamme on todella laaja, mikä takaakin sen, että vedonlyöntivihjeitä löytyy varmasti aivan jokaiseen makuun.

Veikkausvihjeisiimme kuuluu upeimmat kertoimet, ilmaisvetojen saatavuus, parhaimmat tarjoukset ja erikoiskohteet. Tarjolla on myös monivetovihjeet, vakiovihjeet ja kaikki muu, mitä vedonlyöjä voi vain toivoa.

Monivedoissa on mahdollista kokeilla saada suurempia voittoja pienemmällä panoksella, ja siinä pelataan veikkaamalla useampia kuin yhden ottelun lopputuloksia varsinaisella peliajalla.

 

Parhaat veikkausvihjeet

Annamme sinulle kaikista parhaimmat kerroinvinkit, ja näin sinulla on mahdollisuudet myös päätä huimaaviin voittoihin. Vakioveikkauksessa pelataan usean kohteen pitkävetoa, jossa on mahdollista voittaa, vaikkei yksi kohteista osuisikaan.

Kerromme myös näihin loistavat veikkausvihjeet, koska ennen vedon vahvistamista on tärkeää ottaa huomioon ottelun kaikki mahdolliset seikat. Lisäksi tiedossa on vinkkejä moniin muihin eri tapahtumiin sekä pelisivustojen avokätisimpiin tarjouksiin.

Veikkausvihjeet helpottavat omien vetojen osumista ja näin myös vedonlyöntikokemukset ovat mitä mahtavimpia. Vedonlyönti on itsessään jo jännittävää, ja Urheiluveikkauksen tarjoamien vihjeiden ja etujen ansiosta jännitys on mahdollista nostaa aivan uudelle tasolle.

Voit katsoa heti etusivultamme ajankohtaiset uutiset ja vihjeet. Nappaamalla tarjoamamme vinkit ja tarjoukset itsellesi, saat maksimoitua myös oman jännityksesi toiseen ulottuvuuteen!

 

Urheiluveikkaus

 

Ylikerroin voi olla avain voittavaan pelaamiseen

Eri vedonlyöntitoimistojen kertoimia kannattaa ehdottomasti vertailla, sillä ylikertoimilla pelattaessa sinulla on mahdollista saada vielä enemmän rahaa tekemällesi vedolle. Ylikerroin perustuu vedonvälittäjän tekemään omaan virhearvioon, ja tällaisia ylikertoimia syntyymuun muassa silloin, kun vedonvälittäjät seuraavat pelaajien käyttäytymistä tehtyjen vetojen perusteella.

Esimerkiksi, jos jossain ottelussa on toinen osapuoli yleisön ennakkosuosikki, laskevat kertoimet ennakkosuosikin kohdalla alemmaksi mitä oikea todennäköisyys voisi olla, ja siinä tapauksessa niin sanottu altavastaajien kertoimet nousevat tähän niin sanottuun ylikerroin statukseen.

Live veto vs. ennakko veto

Näihin on molempiin olemassa omat koulukuntasta, kuka tykkää mistäkin, mutta tässä lyhykäisyydessään selvitetty ero. Ennakkovedossa voit siis tehdä vetoja ottelussa tai kohteessa ennen ottelun alkua. Yleensä ennakkovedoissa kohde sulkeutuu muutamaa minuuttia ennen matsin alkua, jonka jälkeen kohteeseen ei voi tehdä enää tehdä kuponkeja enää sisään.

Uutena vaihtoehtona on tullut vedonlyöntitoimistoille live veto -veikkaus, jolloin voit lyödä kohteeseen vetoja, kun ottelu alkaa. Kertoimet päivittyvät myös tilanteen ja ottelun eläessä, joten kannattaa siis ehdottomasti tarkistaa missä vaiheessa peli menee. Muista myös, että kertoimien päivityksessä saattaa joskus olla viivettä, joten sinun tulee ehdottomasti myös olla ajan tasalla, ja laskea yksi plus yksi yhteen että kohteen kertoimet käyvät järkeen, niin vältyt pettymyksiltä, ja että kuponkia ei merkitä hävityksi. Live veto on mahtava tapa pelata, sillä silloin voit jännittää ja elää pelin mukana interaktiivisessa muodossa, ja jotkut vedonlyöntitoimistot tarjoavat valikoituihin otteluihin vielä cash out toimintoa, jolloin voit halutessasi myydä tekemäsi kupongin takaisin vedonvälittäjälle, jos tilanne ei näytä edulliselta. Useat vedonlyöntitoimistot tarjoavat myös mahdollisuuden live-streamaukseen valikoiduissa otteluissa, joten voit myös katsoa otteluita vedonvälittäjän luona aivan ilmaiseksi!

 

Bethard Vedonlyönti

Parhaat veikkausvihjeet 2018

Tulemme myös julkaisemaan parhaat veikkausvihjeet 2018 vuodelle, joten seuraa uutisiamme sekä vetovihjeitämme valikoituihin lajeihin, ja tee omat päätökset. Voi olla, että sinun pelitilisi saldo käy myös hymyilemään. Vuonna 2018 järjestetään Venäjällä jalkapallon World Cup, joten seuraa tätä ehdottomasti sivuiltamme, tulet löytämään paljon tietoutta, asiaa ja vihjeitä kisoja koskien. Mikä maa tulee sinun mielestäsi olemaan jalkapallon MM-kisojen voittaja vuonna 2018?

Sivut 1 of 311...Viimeinen »

Kampanja