mainos

Urheilukalenteri 2020 - kaikki urheilutapahtumat vuonna 2020


Urheilutapahtumia on luvassa tuttuun tapaan hurjan määrät 2022 vuodelle! Nyt onkin aika laittaa kaikki tulevat arvokisat ja muut yksittäiset urheilutapahtumat sekä starttaavat urheilusarjat yhteen mittavaan listaan, jottei yksikään penkkiurheiluhetki mene sinulta ohi suun.

Vedonlyöntiä ja penkkiurheilua pääseekin siis harjoittamaan tulevien vuosien aikana ihan kunnolla, sillä seurattavia urheilutapahtumia riittääkin vaikka muille jakaa. Nämä seuraavat päivämäärät ja taaphtumakokonaisuudet kannattaakin siis laittaa almanakkaan ylös!

Urheilutapahtumat 2022

Täällä ei ole dataa.

Yläpuolella esillä olevaan, järisyttävän mittaiseen listaan onkin siis upotettu kaikki mahdolliset urheilutapahtumat, eli mukaan on otettu niin yksittäisiä otteluita ja tapahtumia kuin myös suurimpia arvokisoja. Eli listalla on siis esillä yksittäisiä otteluita ja ottelutapahtumia esimerkiksi nyrkkeilyn ja vapaaottelun parista, ja olemme eritelleet listaan myös muun muassa kaikki Huuhkajien tärkeimmät pelipäivät.

Suurimmista urheilutapahtumista mukana on myös esimerkiksi kaikki EM- ja MM-kisat suurimmista ja etenkin suomalaisittain seuratuimmista lajeista. Listalla on kerrottu myös eri lajien kilpailu- ja maailmancup-kausien alkamispäivät, ja osassa (F1 ja WRC) kukin osakilpailu on merkattu myös listaan. Hiihdon, yhdistetyn, mäkihypyn ja vaikkapa ampumahiihdon maailmancupin osalta löydät kaikki tulevat maailmancup-osakilpailut tuon maailmancupin starttipäivän kohdalle linkitetystä ennakko-artikkelista.

Urheilutapahtumat ja vedonlyönti

Kaikki urheilutapahtumat ovat ehdottomasti vedonlyöjien kannalta todellista kulta-aikaa, sillä tarjolla olevien pelikohteiden määrä kasvaa näinä hetkinä eksponentiaalisesti. Ja kun pelikohteiden määrä nousee yhtäkkiä räjähdysmäisesti arvokisojen ja urheiltapahtumien myötä, on usein tarjolla myös selkeitä ylikertoimia eri vedonlyöntisivustoilla. Ja näin ollen mahdollisuudet voitolliseen vedonlyöntiin sen kuin kasvavat.

Urheiluvedonlyöntiin onkin siis tarjolla pelikohteita aivan tolkuttomat määrät jälleen kerran läpi vuoden, ja suurimpien arvokisojen, kuten EM- ja MM-karkelot, tämä vedonlyöntikohteiden tarjonta räjähtää täysin pilviin. Vilkkaina arvokisa-vuosina vedonlyönti onkin eittämättä huomattavasti suositumpaa kuin niinä vuosina, mistä suuret urheilutapahtumat puuttuvat.

Ja mikä parasta, arvokisojen ja urheilutapahtumien tykitys ei vaikuta pelkästään kaikkien peliyhtiöiden pelikohdevalikoimaan vaan myös tarjousten sekä kampanjoiden määrään ja laatuun. Kaikki itseään kunnioittavat vedonlyöntisivut tulevat nimittäin tarjoamaan erilaisia etuja suurten arvokisojen ja kuumien urheilutapahtumien ajalle, ja näitä etuja voivat olla muun muassa erilaiset vedonlyöntibonukset sekä ilmaiset vedot.

Usein suurimmat peliyhtiöt järjestävät myös mahtavilla palkinnoilla varustettuja suur-kampanjoita, -kilpailuita ja -arvontoja juuri arvokisojen kynnyksellä, ja näistä kampanja-kisailuista sinulle voikin tulla mahdollisuus voittaa vaikkapa kunnon urheilumatkapaketteja näiden arvokisojen sykkeeseen!

Eikä sovi tietty unohtaa myöskään sitä tosiasiaa, että vilkkaimmat urheilutapahtuma-sesongit tuovat markkinoille myös tasaiseen tahtiin uusia peliyhtiöitä, jotka pyrkivät mukaan raudan takomiseen silloin, kun kyseinen rauta hehkuu kuumimmillaan. Myös nämä uudet vedonlyöntisivustot tuovat tarjolle aina omat vedonlyöntibonuksensa sekä muut veikkaamiseen liittyvät edut!

Vuoden 2022 Suurimmat urheilutapahtumat

Seuraavat urheilutapahtumat ja arvokisat ovat Urheiluveikkaus.comin ykköspoiminnat kyseisen vuoden massiivisesta urheilukalenterista.

Tammikuu 2020: Jääkiekon U20 MM-kisat 2020 (jatkuvat tammikuun puolelle)
Helmikuu 2020: Super Bowl LIV
Helmikuu 2020: Ampumahiihdon MM-kisat 2020
Maalis-Huhtikuu 2020: Jääpallon MM-kisat 2020
Maalis-Toukokuu 2020: Liigan pudotuspelit 2019-2020
Huhti-Toukokuu 2020: NHL:n pudotuspelit 2019-2020
Toukokuu 2020: Jääkiekon MM-kisat 2020
Toukokuu 2020: UEFA Champions League -finaali 2020
Kesä-Heinäkuu 2020: Jalkapallon EM-kisat 2020
Heinä-elokuu 2020: Kesäolympialaiset 2020
Elokuu 2020: Yleisurheilun EM-kisat 2020
Marras-Joulukuu 2020: Snooker, UK Championship 2020
Joulukuu 2020: Jääkiekon U20 MM-kisat 2021

Vedonlyöntivihjeitä urheilutapahtumiin ja arvokisoihin

Urheiluveikkaus.com onkin rakennettu nimensä mukaisesti juurikin urheiluvedonlyöjien suureksi kohtauspaikaksi, joten sivustoamme kannattaa ehdottomasti pitää silmällä kaikkien urheilutapahtumien aikaan. Tuletkin löytämään sivustoltamme niin kattavia ennakoita ja kisa-oppaita näihin suurimpiin urheilutapahtumiin ja arvokisoihin kuin myös asiantuntijoiden kirjoittamia vedonlyöntivihjeitä yksittäisiin tapahtumiin ja arvokisojen otteluihin!

Mikäli siis vain vedonlyönti on lähellä sydäntäsi - tai mikäli haluat vain yksinkertaisesti hakea lisäjännitystä urheilutapahtuman seuraamiseen - kannattanee sivustomme vedonlyöntivihjeet käydä ottamassa haltuun ennen vedon lyömistä. Ammattilais-vedonlyöjien pelivalinnat onkin esillä sivustollamme kunnon ennakko-analyysin kera, jonka myötä voit sitten tehdä omat päätelmäsi kyseisen kohteen pelivalinnasta, ja siitä, kannattaako kyseistä vihjettä mukailla ja kohde pelata.

Mutta varmaa on kuitenkin se, että näitä Urheiluveikkaus.comin vedonlyöntivihjeitä tulee tarjolle näiden arvokisojen ja urheilutapahtumien aikaan enemmän kuin riittämiin!

Voit toki kirjoittaa Urheiluveikkaus.comiin myös itse omia vedonlyöntivihjeitäsi eri urheilutapahtumista, ja "kilpailla" täten näitä vedonlyönnin asiantuntijoita vastaan. Näiden pelivihjeiden kirjoittamisesta voit lukea lisätietoja kaikkine ohjeineen tämän linkin kautta.

Palaute