VPS hankki huippuvalmentajan – Olli Huttunen Vaasaan

Vaasan Palloseura saa keulakuvakseen todellisen raskaan sarjan ammattilaisen ja ehdottoman suomifutislegendan, jonka ura on ollut menestyksekäs niin pelaajana kuin valmentajana.

Kajaanista kotoisin oleva Olli “Oka” Huttunen on yksi suomalaisen jalkapallon merkittävimmistä kulmakivistä. Pelaajaurallaan maalivahtina hän sai vyölleen 60 A-maaottelua, yhden Suomen mestaruuden, kolme Suomen Cupin voittoa, kaksi valintaa vuoden jalkapalloilijaksi ja 432 ottelua pääsarjatasolla, kaikkien aikojen neljänneksi eniten Suomessa.

Valmentajana Oka on saavuttanut neljä SM-kultaa ja kolme Cupin voittoa. Lisäksi häneltä löytyy lähes kymmenen vuoden ajalta kokemusta Suomen maajoukkueen valmennustehtävistä. Hän toimi vuodesta 2002 eteenpäin ensin maalivahtivalmentajana, sitten kakkosvalmentajana ja vuosi sitten jopa päävalmentajana EM-karsintaottelussa, jossa Suomi kuritti San Marinoa lukemin 8-0.

Huttunen on nyt pitänyt valmennustehtävistä pari vuotta taukoa ja kartuttanut jalkapallonäkemystään toimimalla Valkeakosken Hakan toimitusjohtajana. Palo kentän laidalle tuo hänet nyt Vepsun päävalmentajaksi kolmivuotisella sopimuksella, kausiksi 2012-14.

Kampanja