Keskiviikon vakiosta löytyy Valioliigaa, Championshipia ja Rankan liigaa. Ennakolta rivi vaikuttaa suhteellisen selvältä.

  1. Arsenal-Hull 1 Arsenal on loistavassa iskussa ja Valioliigan piikkipaikalla. Arsenalin puolustus on ollut rautaisessa kunnossa ja joukkue on päästänyt ainoastaan 10 maalia. Hull voitti viikonloppuna Liverpoolin kotonaan ja saanut tästä varmasti lisää virtaa. Tasoero joukkueiden välillä on selvä Arsenalin hyväksi ja vielä kotietu päälle. Kotivoitto varmaksi. 2.  Southampt. Aston V 1x Southampton on ottelun suosikki materiaalin ja kotiedun puolesta, mutta viime pelit eivät ole kulkeneet alkukauden tapaan. Southamptonin puolustus on kuitenkin ollut ja joukkue on päästänyt ainoastaan 10 maalia. Aston Villa on viime aikoina pelannut paljon tasapelejä. Southamptonin voitto on lähtökohta, mutta varmistetaan ristillä. 3. Swansea-Newcastle x2 Materiaaliltaan joukkueet ovat melko tasoissa ja kotietu puoltaisi Swanseaa suosikiksi. Newcastle on ollut loistavassa vireessä pidemmän aikaa. Swansean peli on puolestaan vähän ailahdellut. Viime aikoihin nojaten lähdetään vierasvoiton kautta ja varmistetaan ristillä.

4. Man Utd.-Everton 1x Unitedin kausi ei ole sujunut aivan totuttuun tapaan ja joukkue onkin sarjassa kahdeksantena. Everton on pelannut jälleen tasaisesti ja on sarjassa viidentenä. Everton on hävinnyt ainoastaan kerran ja tasapeleihin joukkue on sortunut paljon. United on ottelun suosikki ja lähdetään kotivoiton kautta, mutta varmistetaan ristillä ja näin voitaisiin saada rivin arvoon nousua.

5. Sunderl.-Chelsea 2 Chelsea on joukkueista materiaalin puolesta selkeästi parempi ja vieraissakin ylivoimainen suosikki. Sunderlandin kausi on ollut vaivalloista ja tähän kohteeseen ei tarvita varmistusta.

6. Liverpool-Norwich 1x Liverpool on ottelun selkeä suosikki kotiedun ja materiaalin puolesta. Joukkuetta on kuitenkin pelattu reilu 80% ja viime aikojen esitykset eivät ole olleet kovinkaan loisteliaita. Tähän otetaan risti mukaan ja näin saataisiin hyvä rivin arvon nostattaja.

7. Stoke-Cardiff 1x Joukkueiden kausi on ollut melko identtinen. Saman verran pisteitä,voittoja ja tasapelejä molemmilla. Stoke on materiaaliltaan aavistuksen parempi ja kotona suosikki. Lähdetään kotivoitosta ja varmistetaan ristillä.

8. West Brom.-Man C x2 Cityn hyökkäys on ollut huikaisevalla tasolla ja joukkue on iskenyt miltei kolme maalia ottelua kohden. City on ottelun selkeä suosikki myös vieraissa, mutta West Bromwich on osannut usein venyä isoja vastaan ja kotietu tasaa puntteja. Varmistetaan vierasvoitto ristillä.

9. Fulham-Tottenham x2 Tottenhamin peli on ailahdellut pahasti ja joukkue kärsi hetki sitten ruman 6-0 tappion Manchester Citylle. Tottenhamille maalien tekeminen on tuntunut olevan suunnattoman vaikeaa. Fulhamiin pätee myös tehottomuus, mutta myös omissa on soinut liikaa. Tottenham on ottelun suosikki, mutta varmaksi sitä ei uskalla jättää. Varmistetaan ristillä.

10. Derby-Middlesbr 1 Derby on ollut loistavassa iskussa ja on kuntopuntarin kärjessä. Middlesbroughin peli on ailahtelevaa ja joukkue on varsinkin vieraissa ollut huono. Viime aikojen kuntoon ja kotietuun nojaten, jätetään kotivoitto varmaksi.

11. Leeds-Wigan 1x Leeds on ollut hyvässä iskussa ja voittanut neljä ottelua viimeisestä kuudesta. Wiganin kausi on ollut vuoristorataa. Leeds lähtee otteluun suosikkina ja kotietu on vahva. Varmistetaan kuitenkin kotivoitto ristillä.

12. Evian TG- PSG 2  PSG on hurjassa vedossa. Joukkue on mättänyt maaleja urakalla ja päästänyt ainoastaan kahdeksan maalia 15 ottelussa. PSG on yksi Euroopan parhaista joukkueista ja joukkue normaalilla tasollaan hoitaa tämmöiset ottelut. Vierasvoitto varmaksi.

Urheiluveikkauksen vihjerivi Jalkapallovakio 2

 #

Kohde

1

X

2

 

Arsenal-Hull

1

 

 

 

Southampt-Aston V

1

X

 

 

Swansea-Newcastle

 

X

2

 

Man Utd-Everton

1

X

 

 

Sunderl-Chelsea

 

 

2

 

Liverpool-Norwich

1

X

 

 

Stoke-Cardiff

1

X

 

 

West Brom-Man C

 

X

2

 

Fulham-Tottenham

 

X

2

 

Derby-Middlesbr

1

 

 

 

Leeds-Wigan

1

X

 

12

Evian TG-PSG

 

 

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 25,60€ Minivakion kanssa yhteensä 27,20€